Türk sinemasının gülen yüzü Kemal Sunal ölümünün 22'inci yılında anılıyor

TAKİP ET

Kendine has gülümsemesi ve bugüne kadar çektiği filmleri ile Türk sinemaseverlerin hafızasına kazınan usta oyuncu Kemal Sunal 22 yıl önce bugün geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmişti. 3 Temmuz 2000 tarihinde uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda eden usta oyuncu sevenleri tarafından anılıyor. Türk sinemasında Hayat verdiği birçok karakter ile akıllarda kalan Kemal Sunal, hayatta olsaydı bugün 78 yaşında olacaktı.

Reklam
Reklam

Türk sinemasında İnek Şaban Tosun Paşa, Salako ve Sakar Şakir başta olmak üzere onlarca karaktere hayat veren ve kendine has gülüşü ile akıllarda kalan usta oyuncu Kemal Sunal'ın ölümünün 22. yıl dönümü. Milyonlarca hayranı olan Kemal Sunal tam 22 yıl önce bugün 3 Temmuz 2000 tarihinde uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti.

Kemal Sunal çok korktuğu uçağa binip kalp krizi geçirdiği haberleri ile gündeme bomba gibi düşmüş ve ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Usta oyuncunun ölümünün üzerinden tam 22 yıl geçti. Hala dün gibi hatırlanan vefat haberi akıllarda kalırken sevenleri Usta oyuncuyu kabri başında anmaya hazırlanıyor.

Ailesi ve sevdikleri kabri başında buluşacak

Kemal Sunal ölümünün 22. yıl dönümünde ailesi ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu mezarlığında bulunan kabri başında dualarla anılacak. Kemal Sunal'ın anma törenine çok sayıda hayranının da katılacağı tahmin ediliyor.

Bugün Sunal'dan duygusal paylaşım

Usta oyuncu ölümünün 22 yıl dönümünde anılırken eşi Gül Sunal’da sosyal medya hesabından herkesi duygulandıran bir paylaşım yaptı. Çok sevdiği eşinin ölüm yıldönümü nedeniyle paylaşımda bulunan Gül Sunal, "Kemalcim 1 sene daha geçti… Biz yine hiç ayrılmadık. Bugün ilk defa sana gelemiyorum. Ama hep yanımdasın bunu biliyorsun di mi? çok özlüyorum çok…" ifadelerini kullandı.

Ünlü isimlerden de paylaşımlar geldi

Kemal Sunal'ın ölüm yıldönümü nedeniyle çok sayıda ünlü isim de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Kemal Sunal'ı duydukları özlemi anlatan ünlü isimler, Sunal ailesine de bir kez daha sabır diledi.