Türk Telekom sabit telefon iptali nasıl yapılır? Türk Telekom sabit telefon iptal dilekçe örneği

TAKİP ET

Türk Telekom adına sabit telefon aboneliği bulunan insanlar çeşitli sebeplerden dolayı aboneliklerini iptal ettirmek isteyebiliyor. Peki Türk Telekom sabit telefon iptali nasıl yapılır? İşte Türk Telekom sabit telefon iptal dilekçe örneği...

Reklam
Reklam

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonlar hayatın her alanında ihtiyaç duyulan bir cihaz oldu. Akıllı cihazlar üzerinden telefon görüşmelerini gerçekleştiren insanlar ise ihtiyaçları kalmadığı için sabit telefon hatlarını geri plana itmeye başladı. Türk Telekom adına sabit telefon aboneliği bulunan insanlar da bu tür sebeplerden dolayı sabit telefon aboneliklerini iptal ettirmek istiyor. Türk Telekom sabit telefon hatlarını iptal ettirmek isteyen insanlar abonelik iptal sürecinin nasıl işlediğini öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırma yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Peki Türk Telekom sabit telefon iptali nasıl yapılır?
Türk Telekom Sabit Telefon İptali Nasıl Yapılır?

Türk Telekom  adına sabit telefon aboneliği bulunan insanların iptal işlemlerini yapması için bulundukları yerdeki Türk Telekom şubesine müracaat edip iptal talebinde bulunmaları gerekiyor. İptal talebini yapan kişinin gerekli bazı bilgilere sahip olması gerekiyor. İşte iptal işlemleri için gereken bilgi ve belgeler:
- Telefon paketinin kayıtlı olduğu kişi ad soyadı
- Hizmet aldığınız telefon numarası ve paket bilgileri
- İrtibat için gerekeli olan; mail, cep telefonu veya faks bilgileri
- Hattınızın uluslararası görüşmeye açık olup olmadığı bilgisi
Bu bilgi ve belgeleri Türk Telekom şubesine getiren kişiler iptal etme nedenlerini de belirterek sabit telefon aboneliklerini sonlandırabilirler. Hattını sadece gelen aramalara açık tutmak isteyenlerin de talepleri yerine getirilebiliyor. 
Türk Telekom sabit telefon iptal dilekçe örneği için tıklayınız

Türk Telekom Türk Telekom sabit telefon iptali