Turkcell bedava internet kampanyaları 2022

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük GSM operatörü olan Turkcell bedava internet veriyor. Vatandaşlarımız Turkcell'in düzenlemiş olduğu bedava internet kampanyalarını merak ediyor.

Reklam
Reklam

GNÇ Getir Yemek 2 GB Bedava internet

Turkcell Genç operatör kullanıcıları sipariş verdikçe 2 GB bedava internet kazanıyor. Turkcell Getir Yemek 30 TL ve üzeri siparişinizde 2 GB bedava internet kazanın. Ayrıca Getir Yemek 30 TL ve üzeri siparişlerde 10 TL indirim kazanın.

Salla Kazan Bedava internet 2022

Turkcell bedava internet veren uygulaması dediğimizde aklımıza ilk gelen Salla Kazan’dır. Salla kazan uygulamasını hala bilmeyenler için kısa bir özet geçelim.

Aboneler salla kazan uygulamasıyle haftalık bedava internet veya diğer hediye paketlerini ücretsiz alabilir. Hafta bedava internet kazanmak için yapmanız gereken tek şey; uygulamayı indirip giriş yapmak. Uygulamanın ana sayfasında yer alan hediye kutusuna tıklayın ve telefonunuzu sallayın. Kazandığınız bedava internet ekranda belirdikten sonra kısa mesaj ile hediyeniz hattınıza tanımlanacak.

Turkcell Bastı Kaptı Bedava internet 2022

Bastı Kaçtı saat kaçta Turkcell kampanyası ile GNÇ aboneleri bedava internet kullanıyor. Bastı Kaptı ne zaman yapılır; Bastı Kaptı kampanyası belirli gün ve saat yoktur. Turkcell GNC uygulaması size bildirim gönderecek. Gelen bildirimleri takip ederek Bastı Kaptı bedava internet alabilirsiniz. Bastı Kaptı hakkında çok sorulan soruları yanıtlayalım;

Bastı Kaptı ücretli mi? Bastı Kaptı ücretsizdir, GNC uygulamasından kampanyaya erişebilirsiniz.

Bastı Kaptı neden gözükmüyor? Bastı Kaptı belirli gün olmadığından kampanyadan her zaman yararlanamazsınız.

3 GB Süper Paket Bedava internet

Turkcell 4.5G abonelerine 3 GB Bedava internet veriyor. 4.5G Uyumlu hat ve telefon sahipleri bu kampanyadan yararlanabilir. Turkcell telefon ayarlarından 4.5G açtıktan sonra dijital operatör uygulamasında Hediye Havuzuna girin. Hediye havuzundan 3 GB bedava internet paketini ücretsiz alın.

Turkcell Ramazan Kampanyası 2022

Turkcell Ramazan kampanyası 2022 hakkında bilgilendirelim. Turkcell Ramazan ayı özel hediyeler vermektedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda Salla Kazan uygulamasında hediyeniz hazır. Ramazan ayı boyunca geçerli 1 GB bedava internet paketi hediye havuzunda yer alıyor. Ayrıca Turkcell Salla Kazan paylaş özelliği yeniden aktifleştiriyor. Salla Kazan hediye paketinizi başkasına gönderebilirsiniz.

Salla Kazan Hediye Paylaşma Nasıl Yapılır?

Haftalık 2 GB Hediye internet 2022

Turkell faturasızdan faturalıya geçen aboneler haftalık 2 GB hediye internet kazanıyor. Geçiş hediye interneti 6 ay boyunca 2 kez kullanılabilir yani toplamda 4 GB hediye kazanıyor. çağrı merkezi ve Turkcell Mağaza kanalı kullanılarak faturasızdan faturalıya ödeme tipi değişikliği yapanlar bu kampanyadan yararlanabilir. Dijital operatör uygulamasında hediye havuzu bölümünden internet paketinizi alabilirsiniz.

Paycell Bedava internet 2022

Paycell bedava internet kampanyası 11-17 Ocak tarihleri arasında BiP indirip Keşfet bölümünde yer alan #senyapdiye kanalını takip ederek, “Görevden GB Şansı” butonuna basılması gerekmektedir. Bu butona basılmasının ardından “Haftanın Görevi” alanına tıklayarak Paycell Kart ile alışveriş yapan müşterilerimiz günlük 1 GB hediye kazanıyor.

1GB internet hediyesi, koşulları sağlayarak Paycell kart ile harcama yaptıktan 48 saat sonra hazır olacaktır ve hediyenin #senyapdiye kanalından alınabileceği bilgisi iletilecektir.

Turkcell Yılbaşı Bedava internet 2022

Turkcell yılbaşı bedava internet 2022 kampanyası ile aboneler yeni yıla internetsiz girmiyor. BiP üzerinden alınacak bedava internet kampanyası hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Turkcell yeni yılın ilk kampanyasını başlattı. BiP Sen Yap Diye görevini tamamlayan herkes anında 1 GB bedava internet kazanacak. Turkcell yılbaşı hediyesi bununla da sınır değil. Turkcell indirimli pasaj ürünleri ve internet paketleri aşağıda sizi bekliyor.

Daha fazla internet kazanmak için; Turkcell Yılbaşı bedava internet başlığına tıklayın. Sende anında bedava internet paketlerinden birini kazan.

Turkcell Yılbaşı Özel Hediyesi 2022

2022 Yılı çoğumuz için felaketti. Nihayet biten yılın ardından 2022 yılına girerken Turkcell harika hediyelerle karşılıyor. Turkcell yılbaşı hediyesi 2022 paketleri ve Pasaj indirimli ürünlerinden bahsedeceğiz. Turkcell 15 GB ve 10 GB internet paketleri ile yılbaşında internetsiz kalmıyoruz. Ayrıca Turkcell pasaj mağazasında yapacağınız her alışverişe özel indirimler var. Sizde yeniyıla Turkcell Pasaj ile girin ve kazanın.

turkcell bedava internet turkcell bedava internet 2021 turkcell bedava internet 2222 turkcell bedava internet 2022 turkcell bedava internet hilesi