Turkcell'den hediye internet nasıl gönderilir? Ücretsiz hediye gönderme 2022

TAKİP ET

Turkcell kullanıcıları tarafından merak edilen bir konu olan ücretsiz hediye internet gönderme oldukça araştırılmakta. Peki Turkcell'den hediye internet nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam



Turkcell hediye internet nasıl gönderilir?
Turkcell aboneliği olan herhangi birisine bu şekilde hediye göndermeniz mümkündür. Bunu yapmak için ise SMS kısmına giriş yaparak HAFTALIK boşluk 1GB boşluk göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını yazarak bu kısa mesajı 2222'e göndermeniz yeterli olacaktır. 

Örneğin;
HEDİYE HAFTALIK 1GB 53******* 

Hediye göndermek değişti mi? 
Turkcell'in bu özelliği birçok kullanıcısı tarafından oldukça sevildiği için fazlaca aratılmaktadır. Turkcell bu uygulamasında değişikliğe gitmedi. Ancak herhangi bir değişiklik söz konusu olursa ilk sizi haberdar edeceğiz.

Turkcell diğer internet kampanyaları nelerdir?
Turkcell kullanıcıları uygulama üzerinden her hafta farklı hediyeler alabilirler. Uygulamayı indirip giriş yapmanız akabinde haftalık olarak ücretsiz internet paketlerine erişebilir ve bunları kullanmaya başlayabilirsiniz. 
Hediyelere ulaşmak için ise uygulamada ana sayfa üzerinde bulunan hediye kutusuna tıklayın ardından ise belirtildiği şekilde telefonunuzu sallayın ve salla kazandan yararlanın. Kazanmış olduğunuz hediye SMS ile tanımlanarak size bildirilecektir ve artık rahatça internet dünyasında gezinebilirsiniz. Turkcell hediye internet kampanyalarını ise şöyle sıralayabiliriz;
-SUPERBOX uygulamaları
- DSL kampanyaları
-Işık hızında fiber kampanyaları
-Cihaz kampanyaları
-Kablşo internet kampanyaları

Turkcell hediye internet 
Turkcell'in yapmış olduğu hediye internet paketi tüm paketlerde KDV ve ÖİV dahil olarak gönderilmektedir. Hediye paketlerden Bireysel hat kullanan müşterilerimiz faydalanabilir ve bireysel hat kullanan müşterilerimize hediye edilebilir. Bireysel faturasız müşterilerimiz 20 TL (KDV, ÖİV dahil) karşılığında haftalık 1 GB cepten internet paketini bireysel ses hatlarına hediye edebilirler. Paketin üst hız limiti 7.2 Mbps olarak tanımlanmaktadır. 
Paket içeriğindeki internetin tamamı kullanıldıktan sonra müşterilerimizin ekmek paketi yok ise paket süresi sonuna kadar müşterilerimizin internet kullanımları ön ödemeli paket aşım tarifesi üzerinden; paket süresi bittikten sonra müşterilerimizin paketi yenilenmedi ise ve ek paketleri yok ise internet kullanımları standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. 

Hediye internet gönderme
Turkcell internet hediye etme işlemi öncesinde paketlerinden ne kadar kaldığını öğrenmek istiyorsanız KALAN yazarak 2200'a gönderir ve kalan paketinizi ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz. Böylece hediyenizi kontrolü bir paket olarak gönderirsiniz. Hediye internet paketlerinin kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir ve bir sonraki döneme devretmez. Gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz satılamaz. 
Kampanyaya katılım sms'leri ücretsizdir. Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, blackberry cihazları tarafından kullanılan blackberry erişim noktası ve 3G netbook notebook ve USB modemler tarafından kullanılan mobil geniş bant erişim noktaları pakete dahil değildir. 

Hediye internet Turkcell'de
Bireysel aboneliklerde platinum black kurumsal olarak ise kontratlı 30 GB ve üstü veya hem cepte platinum hem de evde fiber platin paketleri seçerek Turkcell platinum black ayrıcalıklarından faydalanabilmektesiniz. Turkcell internet gönderme işlemini şu başlıklar altında size sunabiliriz;
Keyif katan ayrıcalıklar 
Zengin internet içeriği 
Konfor katan ayrıcalıklar 
Sınırsız ev interneti 
Mobilde aylık ek 5 GB 
Platinum black farkı ile ayrıcalıklar 
Platinum müşteri hizmetleri 
Sürprizler

Turkcell hediye internette kaç GB gönderebilirim?
Eğer hediye internet göndermek istiyorsanız bunu 10GB kadar yapabilirsiniz. Turkcell için farklı şekillerde bedava kampanyalardan yararlanma hakkınız vardır. Bu kampanyalar ise şöyledir;
- Ücretsiz SMS için GEL SMS yaz 2222 gönder
-1GB BİP yaz 2222 gönder
-Bedava dakika için EVET DK yaz 2222 gönder
-Sürpriz internet kazanmak için SURPRIZ yaz yaz 2222 gönder
- 1 GB hediye internet paketi almak için INTERNETIM yaz 2222 gönder
-HEDIYE HAFTALIK yaz 2222 gönder 

Hediye internet 2022
Turkcell kullanıyorsanız ve faturasızdan faturalı hatta geçiş yapmış iseniz haftada 2 GB ücretsiz internet kazanma hakkına sahipsiniz. İnternet hediye geçiş 6 ay boyunca 2 defa kullanılır yani toplam olarak 4 GB hediye sahip olma şansınız vardır. 
Paycell bedava internet kampanyası BİP'i  11 17 Ocak tarihleri arasında indirin ve keşfet bölümünde #senyapdiye kanalın takip ederek ve "görevden GB şans" butonuna basınız. Bu butona bastıktan sonra haftanın görevi alanına girerek Turkcell kart ile alışveriş yapan müşterilerimize günlük 1 GB hediye şansına sizde sahip olun. 1 GB internet hediyesi Paycell kartı ile yapılmış harcamalar içerisinden 48 saat sonra şartlar yerine getirilmiş olduğu zaman kullanıma hazırdır ve hediyenin #senyapdiye kanalından satın alınacağı bilgisi müşteriye iletilecektir.

Turkcell upCall uygulaması
Eğer upCall uygulamasını kullanmaktaysanız buradan da 1GB bedava internet kazanabilirsiniz. Ücretsiz internet erişimini sağlamak istiyorsanız eğer upCall uygulamasına üye olun ve size anlatmış olduğumuz bilgiler ışığında gerekli şeyleri yerine getirerek hediye internet ve birçok bedava imkana Turkcell kullanıcısı olarak sahip olun. 
 

turkcell salla kazan turkcell Turkcell Superbox