Türkiye - Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye milli maçı hangi kanalda yayınlanacak? 24 kişilik aday kadro ve maç yayın bilgileri

TAKİP ET

Futbol severler ligleri yakından takip ederken hangi maçların ne zaman oynanacağını da araştırıyor. Özellikle de milli takımın maçları daha da ilgi ile takip ediliyor. Peki Milli takım Türkiye, Cebelitarık ile ne zaman maça çıkacak? Türkiye - Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye milli maçı hangi kanalda yayınlanacak? 24 kişilik aday kadro ve maç yayın bilgileri

Reklam
Reklam

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Eleme maçları için Cebelitarık ile karşı karşıya olacak. Milli takım Türkiye, G grubunda mücadele ederken topladığı 15 puan ile 3. sırada bulunuyor. Milli takımın teknik direktörlüğünü Stefan Knutz yaparken önümüzdeki maçlarda Ozan Kabak ve Cengiz Ünder sakatlıklarından dolayı kadroda yer almayacak. Bunun yanı sıra 24 kişinin bulunduğu kadro listesine Barış Alper Yılmaz’da dahil oldu. Peki, Türkiye - Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye milli maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Bilet fiyatları ne kadar?

Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
Milli takımımız dokuzuncu maçında Cebelitarık ile mücadele edecek. Maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Beklenen maç 13 Kasım Cumartesi gününde saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.
Türkiye-Cebelitarık maçının kadrosu belli oldu!
Kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Stefan Kuntz, Beşiktaş’ta kalecilik yapan Ersin Destanoğlu ile iletişime geçerek kendisini A Milli Takıma ilk kez davet etti. Kutz’un belirlediği listede ise şu isimler yer alıyor:
Kaleciler: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat
Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz
Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu
Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karaman.

Ozan Kabak ve Cengiz Ülder kadroda yer almayacak!
Milli Takımın başarılı isimleri arasında yer alan Ozan Kabak, geçirdiği viral enfeksiyon nedeni ile Cebelitarık ve Karadağ maçlarında yer almayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu bu konuya ilişkin açıklama yaparak akıllarda oluşan soru işaretlerine açıklık getirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İngiltere'nin Norwich City takımında forma giyen millî futbolcumuz Ozan Kabak, geçirmiş olduğu viral enfeksiyon sebebiyle A Millî Takımımızın Cebelitarık ve Karadağ maçları aday kadrosundan çıkarıldı" 
Bunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu diğer bir açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Cengiz Ünder'in kampta yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda, sağ arka adalesinde sakatlık tespit edilmiş olup, bu sakatlığın futbolcunun Cebelitarık ve Karadağ maçlarında forma giymesine engel olacağı belirlenmiştir."
Tüm bunların yanı sıra Galatasaray’da performansını sergileyen Barış Alper Yılmaz, ilk defa Milli Takım kadrosuna davet edildi.
Biletler bitti!
Cumartesi akşamı yapılacak olan Türkiye-Cebelitarık maçındın biletleri bitti. TFF, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Stadyum kapasitesinin %100'ü oranında ev sahibi takım seyircileri için satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2022 Dünya Kupası Finalleri yolunda A Millî Takımı'mıza eşsiz destek veren bütün ay-yıldızlı taraftarlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz." 
Ukraynalı hakem maçta!
13 Kasım Cumartesi saat 20.00’de yapılacak olan karşılaşmanın hakemliğini Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Sergii Boiko yapacak.
 

cebelitarık türkiye maçı cebelitarık milli maçı ne zaman cebelitarık türkiye milli maç yayın saati