Türkiye'de ilk olacak! Blokchain Metaverse Expo Fuarı İstanbul'da düzenleniyor!

TAKİP ET

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Blokchain teknolojileri fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde olacak. 22 – 25 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sektördeki tüm paydaşlar dünyanın dört bir yanından İstanbul'da düzenlenecek olan bu fuara katılacak.

Reklam
Reklam

NFT, DAO, Metaverse, Mining, WEB 3.0, Cryptocurrency, GameFi, DeFi gibi alanlardan tüm paydaşlar sektör adına ev sahipliği yapacak olan “Blockchain Expo World” ile İstanbul’da olacak ve alanında dünyaca ünlü konuşmacılar ağırlanacak.

Türkiye’de kripto para gelişmeleri birçok yeni ticaret alanı ve bir sürü marka yarattı. Değişime ışık hızıyla ayak uydurmak konusunda Türkiye, kripto varlık borsa hacminde dünyada 4. ve Avrupa’da 1. sırada. Uluslararası tüm markaların buluşacağı organizasyonda bu alanda hizmet veren Blokchain Expo World ev sahipliğini ülkemizde gerçekleştirecek ve sonrasında farklı ülkelerde de yapılacak.

Metaverse evreninde ilk fuar



Metaverse evreninde eş zamanlı olarak bir ilke imza atacak “Blockchain Expo World”, “Tek fuar, iki farklı evren” anlayışıyla dijital ortamdan katılımı da fuarda mümkün kılıyor. Yani eş zamanlı olarak Metaverse evreninden de ziyaretçiler fuara kabul edilecek. Hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilk olacak Blockchain Expo World ile isteyenler Metaverse evreninden sanal katılım sağlayacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

Toplamda 15.800 metrekare alan, üç ayrı salonla sağlanacak. İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı bu fuarda Kripto Varlık Borsaları, Blok Zincir Çözüm Sağlayacıları, Kripto Para, Kripto Varlık Madenciliği Faaliyetindeki Şirketler, Metaverse Teknolojisi Geliştiren Şirketler, teknolojisiyle Oyun Geliştiren Yazılım Şirketleri Fan Token Altyapı Sağlayacıları, Geleneksel Finans Şirketleri, NFT Pazar Yerleri ve koleksiyon yaratıcıları, Web 3.0 Yazılım Geliştiricileri başta olmak üzere birçok katılımcı ağırlanacak.