Türkiye İş Bankası kimliğiyle gelen vatandaşlara 16.100 TL'lik nakit ödeme yapıyor, şart, kefil ve belge yok

TAKİP ET

Son Dakika: Türkiye İş Bankası kimliğiyle gelen vatandaşlara 16.100 TL'lik nakit ödeme yapıyor, şart, kefil ve belge yok. Nakit isteyenler 15000 TL ödeme anında alabiliyorlar. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Türkiye İş Bankası bağlamında müracaatlarını yapmak isteyen vatandaşlara süper haber geldi. Kişilere 16.100 TL nakit paketi belirledi. Nakit gereksinimi olan yurttaşların en çok tercih ettiği bankaların başında gelen Türkiye İş Bankası, yapmış bulunduğu kampanya ile eş güdümlü süratli bir şekilde banka şubelerine giden kişilere, 16.100 TL gelir belgesiz tüketimi kredisi vereceğini açıkladı. Türkiye İş Bankası kredi politikalarına makul olmanız ile eş güdümlü sizlere süratli bir şekilde müracaat olanağı sunacak olan bu bankanın yapmış bulunduğu kredi kampanyasında 3 sene vadeye kadar bireysel müşterilere destek vermektedir. 

Talimat büyük yerden! Yeni haftanın ilk müjdesi: Finansbank, Şekerbank ve Halkbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!


Finansbank kara listede olan ve kredi notu kötü olan kişilere 20.000 TL para veriyor! Anında hesaba yatacak


Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor


Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!


0.99 faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? 500 bin, 600 bin, 700 bin, 800 bin, 900 bin ve 1 milyon TL konut kredisi 0.89 ve 0.99 faizle 120 ay vade hesaplama





Türkiye İş Bankası kimliğiyle gelen vatandaşlara 16.100 TL'lik nakit ödeme yapıyor, şart, kefil ve belge yok... Yurttaşların banka kredi puanı 1100 ve üstünde olması halinde müracaatlarını gerçekleştirebilecek ve derli toplu olarak bir geliri olması gerekmektedir. Kredi müracaatında bulunacak olan şahıslarin, 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması koşulu aranmaktadır. Türkiye İş Bankası üstünden müracaatlarını gerçekleştirecek olan şahıslar kredi alabilmek istiyorlarsa banka Kredi politikalarına makul olması halinde müracaat yöntemleriyle eş güdümlü süratli bir şekilde prosedür yapılabilir ve tüketici kredisi kullanabilir. 



Türkiye İş Bankası, Üzerinden İhtiyaç Kredisi Başvurusu Detayları Açıklandı

Türkiye İş Bankası, son günlerde yapmış bulunduğu kampanyalar ile eş güdümlü adından söz ettirmeye devam etmektedir. Bankanın yapmış bulunduğu son kampanyada, kimliğiyle banka şubelerine giden vatandaşlara 16.100 TL ödeme vermektedir.

Size en yakın banka şubesine giderek gişe işlemlerinden ya da bireysel müşteri temsilcisi üzerinden başvurunuzu kimliğinizle eş güdümlü yaparak 16.100 TL kredi ödemesi alabilir ve almış bulunduğunuz bu kredi ödemelerinde ödeme tablosunu en çok 3 sene vadeye kadar bölerek yapabilirsiniz.  Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, şartları makul olması halinde aynı gün içinde, kimlikleriyle eş güdümlü gişeden parasını alabilecek. 



Bankadan kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, şayet SMS ile tüketici kredisi alabilmek istiyorlarsa TC kimlik numarasına 44 02 numarasına mesaj olarak gönderebilirsiniz. İş Bankası sms ile kredi müracaatı amacıyla bu yolları uygulayabilirsiniz.

Türkiye'de etkinlik gösteren ve Cumhuriyet döneminin ilk bankalarından olan İş Bankası kredi müracaatı yapabilmek amacıyla çoğu teknik vardır. Artık siz de sms kredi ile her yerden kredi başvurunuzu bankaya iletebileceksiniz. Bununla birlikte süratli şekilde cevap alıp onay gelmesi durumunda krediyi anında kullanabilirsiniz.