Türkiye-Litvanya maçı ilk 11'leri açıklandı! A Milli Takım ilk 11'ler

TAKİP ET

UEFA Uluslar C Ligi'nde yenilmezlik serisini koruyan A Milli Takımımız bu akşam rakibi Litvanya'yı İzmir'de konuk ediyor. Hedefinde yenilmezlik serisini korumak olan ve bu akşam yine galibiyetle ayrılmak isteyen Milli takımımızın maçı için nefesler tutuldu. Heyecanla beklenen karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu.

Reklam
Reklam

UEFA Uluslar C Ligi’nde yenilmezlik serisini koruyan A Milli Takımımız bu akşam rakibi Litvanya’yı İzmir’de konuk ediyor. Hedefinde yenilmezlik serisini korumak olan ve bu akşam yine galibiyetle ayrılmak isteyen Milli takımımızın maçı için nefesler tutuldu. Heyecanla beklenen karşılaşmanın ilk 11’leri belli oldu. Liderliği elinden bırakmak istemeyen Türkiye, bu akşam rakibi Litvanya’yı yenerek karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor. 4’te 4 yaparak liderlik koltuğunu sağlama almak isteyen A Milli Takımımızın ilk 11’i belli oldu. Peki, Milli takım ilk 11’inde kimler var? A Milli Takım ilk 11 nasıl? Milli takım kalede kim var? Türkiye-Litvanya maçı saat kaçta? Türkiye-Litvanya maçı hangi kanalda? İşte tüm merak edilenler…

Türkiye İlk 11’ler

-    Altay

-    Zeki

-    Kaan

-    Çağlar

-    Ferdi

-    Salih

-    Hakan

-    Cengiz

-    Halil

-    Kerem

-    Serdar



Litvanya İlk 11’ler

-    Bartkus

-    Baravykas

-    Girdvainis

-    Klimavicius

-    Barauskas

-    Lasickas

-    Megelaitis

-    Uzela

-    Golubickas

-    Cernych

Türkiye-Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye, rakibi Litvanya'yı İzmir'de Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda konuk edecek. Bu akşam 21.45'te başlayacak olan karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak.