Türkiye-Litvanya maçının hakemi Stephanie Frappart kimdir, kaç yaşında? Stephanie Frappart Instagram adresi ne?

TAKİP ET

Bu akşam karşılaşacak olan Türkiye-Litvanya maçının hakemi Stephanie Frappart maçla ilgili en dikkat çeken detay oldu. Heyecan dolu karşılaşmayı yönetecek olan kadın hakem futbolseverler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Türkiye-Litvanya maçının hakemi Stephanie Frappart hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. 

Reklam
Reklam

Bu akşam karşılaşacak olan Türkiye-Litvanya maçının hakemi Stephanie Frappart maçla ilgili en dikkat çeken detay oldu. Heyecan dolu karşılaşmayı yönetecek olan kadın hakem futbolseverler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Türkiye-Litvanya maçının hakemi Stephanie Frappart hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor.  A Milli Takımımızın galibiyet serisi devam ederken gözler bu akşam oynanacak Türkiye-Litvanya maçına çevrildi. 4’te 4 yapmak isteyen Türkiye, bu akşam İzmir’de konuk edeceği rakibi Litvanya’yı mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Önemli karşılaşmayla ilgili tüm detaylar yakından takip edilirken maçın en dikkat çeken konularından biri ise hakem Stephanie Frappart oldu. Türkiye-Litvanya maçını yönetecek olan kadın hakem Stephanie Frappart, futbolseverler tarafından merak edildi. Peki, hakem Stephanie Frappart kimdir, kaç yaşında? Stephanie Frappart Instagram adresi ne? İşte tüm merak edilenler…

Stephanie Frappart Kimdir?

14 Aralık 1983 yılında Fransa’da dünyaya gelen Stephanie Frappart, 2009 yılından bu yana FIFA Uluslararası Hakemler Listesi’nde yer almaktadır. 2019 yılının Ağustos ayında Liverpool-Chelsea arasında oynanan 2019 UEFA Süper kupasının hakemi olarak görev aldı. Bu maç ile Frappart, büyük bir Avrupa kupası final maçına hekemlik yapan ilk kadın hakem oldu. Stephanie Frappart, ‘stephanie.frappart’ kullanıcı adıyla Instagramda yer alıyor. 



Türkiye-Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Fransa Futbol Federasyonu’ndan kadın hakem Stephanie Frappart’ın yöneteceği Türkiye-Litvanya maçı TRT1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan karşılaşma saat 21.45 itibariyle başladı. A Milli Takım kalesini Altay Bayındır korurken son dönemde attığı gollerle başarısına başarı katan Serdar Dursun ise ilk 11’de yer alıyor.