Türkiye-Sırbistan voleybol maçı skoru! Filenin Sultanları turnuvayı dördüncü sırada tamamladı

TAKİP ET

Filenin Sultanları, Sırbistan ile üçüncülük maçına çıktı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugün Sırbistan ile üçüncülük maçında mücadele etti. Ankara'da oynanan maçın skoru heyecanla takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da heyecanlı karşılaşmayı salonda takip etti görüldü. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde 3.'lük maçında Sırbistan'a 3-0 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

Filenin Sultanları, Sırbistan ile üçüncülük maçına çıktı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugün Sırbistan ile üçüncülük maçında mücadele etti. Ankara’da oynanan maçın skoru heyecanla takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da heyecanlı karşılaşmayı salonda takip etti görüldü. Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde 3.’lük maçında Sırbistan’a 3-0 mağlup oldu. FIVB Milletler Ligi üçüncülük maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız Sırbistan ile mücadele etti. Heyecanlı karşılaşmanın skoru merakla takip edilirken maç sonucu için de nefesler tutuldu. Filenin Sultanları, rakibi Sırbistan’a 3-0 mağlup oldu ve turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Sırbistan ise turnuvayı üçüncü bitirdi ve bronz madalyayı almaya hak kazandı.

Filenin Sultanları Dördüncü Oldu

FIVB Milletler Ligi üçüncülük maçında Ankara’da Sırbistan ile mücadele eden Filenin Sultanları, rakibi Sırbistan’a 3-0 mağlup oldu. Ankara Spor Salonu’nda oynanan maçta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da destek için salonda olduğu görüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, rakibi Sırbistan’a 3-0 yenilerek turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Sırbistan ise Milletler Ligi’ni üçüncü bitirdi ve bronz madalyayı almaya hak kazandı.

Türkiye-Sırbistan Voleybol Maçı Kadroları

Türkiye

-    Cansu Özbay

-    Hande Baladın

-    Zehra Güneş

-    Ebrar Karakurt

-    Tuğba Şenoğlu

-    Eda Dündar

-    Simge Aköz

-    Meliha İsmailoğlu

-    Elif Şahin

-    İlkin Aydın

-    Saliha Şahin

-    Ayça Aykaç

-    Meryem Boz

Sırbistan

-    Bojana

-    Sara

-    Maja

-    Ana

-    Bianka

-    Jovana

-    Katarina

-    Brankica

-    Teodora

-    Milenkovic

-    Boajana

-    Mina

-    Sladjana

-    Jovana

-    Sanja

Setler: 25-27, 17-25, 24-26