TurkNet internet fiyatına zam! TurkNet internet zammına tepki yağıyor

TAKİP ET

Gıdadan teknolojiye zamların peş peşe geldiği son dönemde internet fiyatları da yüksek fiyatlardan etkileniyor. Sosyal medyanın gündemine oturan bir zam haberi de TurkNet'ten geldi. TurkNet, internet fiyatlarına zam yaptı. Yapılan zammın ardından sosyal medyada gündem olan fiyatlara tepki yağdı. TurkNet zammı eleştirilmeye devam edilirken yapılan zam miktarı da merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Gıdadan teknolojiye zamların peş peşe geldiği son dönemde internet fiyatları da yüksek fiyatlardan etkileniyor. Sosyal medyanın gündemine oturan bir zam haberi de TurkNet’ten geldi. TurkNet, internet fiyatlarına zam yaptı. Yapılan zammın ardından sosyal medyada gündem olan fiyatlara tepki yağdı. TurkNet zammı eleştirilmeye devam edilirken yapılan zam miktarı da merak konusu oldu. Son dönemde ekonomik koşulların getirdiği maliyet artışı sebebiyle zamlar da peş peşe gelmeye başladı. Gıdadan teknolojiye kadar her şeye zam üstüne zam gelirken internet fiyatları da bu zamlardan nasibini alıyor. TurkNet’in maliyetlerinde de ciddi artışlar yaşandığı ve fiyatlara zam geldiği öğrenilirken gelen zam sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar…

TurkNet’e Zam

Türk Telekom tarafından Mart ayında açıklanan ve Haziran ayında uygulamaya konulan yüzde 67’lik port ücreti fiyat artışı sebebiyle TurkNet gibi servis sağlayıcılara da zam geldi. Türk Telekom altyapısının kullanıldığı yerlerde uygulanan zam, doğrudan TurkNet altyapısını kullanan GigaFiber kullanıcıları için geçerli değil. Port ücretinde yapılan zam şirketin kendi altyapısını etkilemiyor. Bu sebeple GigaFiber kullanıcılarının ödeyeceği fiyatta da herhangi bir değişiklik bulunmuyor. 

TurkNet İnternet Fiyatı

İnternet kullanıcılarının oldukça büyük bir kısmı Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet’ten hizmet alıyor. Yapılan son zamla birlikte kullanıcıların ödemesi gereken ücret 169,90 TL olarak açıklandı. 2022 yılından önce 99,90 TL olduğu aktarılan internet fiyatının son gelen zamdan önce ise 139,90 TL seviyelerinde olduğu belirtildi. Gelen son zam ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.