TürkNet iptal işlemleri nasıl yapılır? TürkNet iptal faks numarası nedir?

TAKİP ET

Günümüzde her işin internet ortamından yürütülmesi nedeniyle insanlar en iyi kaliteyi almak istemektedir. Birbirinden farklı şirketlerin müşterilere sağlamış olduğu internet paketleriyle bu ihtiyacın giderilmesi sağlanmaktadır. TürkNet İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından aldığınız hizmetlerden memnun değil ya da bir sorun, şikayet sonucu aboneliğinizi iptal ettirmek isteyebilirsiniz. Peki, TürkNet iptal dilekçesi için ne yapılır? TürkNet iptal faks numara nedir? işte yanıtı...

Reklam
Reklam

TürkNet İletişim Hizmetleri A.Ş vermiş olduğu internet servis hizmetini “Taahhütsüz İnternet” sloganı adı altında müşterilerine sunmaktadır. Firma kolay bir şekilde anlaşma ve kurulum hizmeti verdiği gibi kullanıcılarına aldıkları hizmetleri iptal ettirme işlemini de kolay ve hızlı bir şekilde yapmaktadır. TürkNet kullanıcısınız ve verilen hizmetlerden memnun kalmadınız ya da bir sorun yaşadığınız zaman iptal ettirmek için yapmanız gerekenler çok basittir. Peki, TürkNet iptal dilekçesi için ne yapılır? TürkNet iptal faks numarası nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

TürkNet İptal Dilekçesi 

TürkNet aboneliğini iptal etmek isteyen pek çok kişi nasıl yapılacağını araştırmaktadır. Öncelikle bunun için bir dilekçe yazmanız gerekmektedir. Dilekçeyle birlikte önlü-arkalı kimlik kartı fotokopinizi de firmaya fakslamanız gereklidir. 

 

 TürkNet İptal Faks Numarası Nedir?

TürkNet abonelik iptali için dilekçeyi fakslamanız gerekmektedir. TurkNet faks işlemleri için 0212 216 55 60 numarası üzerinden dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi iletebilirsiniz.

Faks üzerinden TürkNet’e ilettiğiniz belgeler firmaya ulaştığı zaman belgelerinizin ulaşıp ulaşmadığı konusunda tereddüt etmenize gerek yok. Firma belgelerinizin ulaşması durumunda sizi SMS ile bilgilendirmektedir. 

Yetkili kişilerden tarafından incelenen belgeleriniz sonrasında taahhüt olmadığı için 24 saat içinde faturalandırılma işlemi sona erer.

Daha sonra müşteri temsilcileri tarafından aranarak sesli onay vermeniz istenmektedir. Sesli olarak onay vermenizle birlikte 7 gün içerisinde aboneliğiniz sonlandırılır.

 

TürkNet Hizmet İptali Durumunda Para İadesi

TürkNet aboneliğinin iptal edilmesi durumunda para iadesinin nasıl olduğu da merak edilmektedir. Firma kullanıcılarına 30 gün içerisinde gerçekleşecek abonelik iptallerinde para iadesinde bulunmaktadır. 30 günü geçen abonelik sürelerinde para iadesi olmadan abone iptal işlemi yapmaktadır.

Para iadesi yapılması için aldığınız hizmetin 30 günü geçmemiş olması gerekmektedir. 30 günü geçmeyen hizmet aldıysanız abonelik iptaliyle birlikte para iadesi alabilirsiniz.

TürkNet firması fatura kesim olarak ön faturalı sistem kullanmaktadır. Bu sistemi şöyle açıklayabiliriz. Hizmete başladığınız günle birlikte fatura kesim gerçekleşmektedir. Örnek vermek gerekirse 15 Aralık hizmet almaya başladığınız zaman fatura kesimi 15 Aralık – 15 Ocak arasıdır.

Fatura kesim zamanı içerisinde aldığınız hizmetten memnun kalmamanız durumunda ve fatura ödemesi de yaptıysanız yine de abonelik iptali yapabilirsiniz. İptal için göndereceğiniz dilekçede ödeme yaptığınızı belirterek hem abone iptali hem de para iadesi alabilirsiniz. Firma para iadelerinin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşmesi için müşterilerinden fatura ödemelerini kredi kartı veya banka kartıyla yapmalarını tavsiye etmektedir.

TürkNet internet hizmet TürkNet iptal işlemleri TürkNet faks numarası