Tuzla'da tersanede patlama mı oldu? Ölen yaralanan var mı?

TAKİP ET

Son dakika! Tuzla'da patlama oldu. Tuzla'da neden patlama oldu? Ölen ya da yaralanan var mı? İşte son dakika gelişmeleri…

Reklam
Reklam

Tuzla’da tersanede patlama mı oldu? Ölen yaralanan var mı? Tuzla Tersanesi'nde neden patlama oldu? Tuzla Tersanesi'nde bir gemide patlama meydana geldiği belirtildi. Gemide gaz sıkışmasından meydana gelen patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada ilk belirlemelere göre 5 işçinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Tuzla tersane gemisinde neden patlama oldu?

Tuzla tersanesinde gemide meydana gelen patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. İtfaiye ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından patlamanın asıl sebebinin ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Patlamanın kazan dairesinde yapılan bakım sırasında meydana geldiği öne sürülüyor. Patlama sonrasında herhangi bir yangın çıkmadığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Tuzlada gemide meydana gelen patlamada ölü yaralı var mı?

Tuzla tersaneler bölgesinde bir gemide meydana gelen patlama herkesi korkuttu. Bir çok kişi ise patlamada ölü ya da yaralı olup olmadığını araştırmaya başladı. İlk belirlemelere göre olayda 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar yaralıları hastanelere kaldırdı.