TV100 spikeri Oğuz Haksever canlı yayında fena pot kırdı! 'Hakim karşısına sı.tı' dedi

TAKİP ET

Tv100 ana haber spikeri Oğuz Haksever canlı yayında kırdığı potla sosyal medyanın gündemine oturdu. Oğuz Haksever, canlı yayında ünlü aktör Kevin Spacey'inin hakim karşısına çıktığı haberi sunuyordu. Ancak bir anda canlı yayında olduğunu unutan Haksever, 'hakim karşısına çıktı' demek yerine 'hakim karşısında s.çtı' dedi. Oğuz haksever'in yaptığı bu gaf akıllara NTV canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik gafı getirdi.

Reklam
Reklam

TV 100 ekranlarında yayınlanan ana haber bülteni spikeri Oğuz Haksever canlı yayında büyük bir gafa imza attı. Dünyaca ünlü Oscar ödüllü Kevin Spacey’inin taciz iddiaları ile yargılandığı davayı haber olarak sunmaya başlayan Oğuz Haksever, Ünlü aktörün hakim karşısına çıktığını söyleyecekken “hakim karşısında s.çtı” dedi. Oğuz Haksever’in canlı yayında yaptığı bu Gaf sosyal medyanın gündemine oturdu.
 

Efsane geri döndü

TV100 ana haber spikeri Oğuz Haksever'in canlı yayında yaptığı gaf sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulan başlıklar arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları daha önce de birçok kafa imza atan Oğuz Haksever için Efsane geri döndü yorumları yaptığı.
 

NTV’de yaşananlar hatırlandı

Oğuz Haksever'in ilk canlı yayın kazası de yeni. Daha önce NTV ile yollarını ayırmasına sebep olduğu öne sürülen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yaptığı gaf dün akşam tekrar akıllara geldi. Oğuz Haksever, daha önce NTV ana haber bülteni sırasında mikrofonun açık olduğunu unutmuş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada Ziyareti ile ilgili olarak "Neresi yaslı be canına okumuşsun" sözlerini kullanmıştı. Oğuz Haksever’in bu gaf nedeniyle NTV ile yollarını ayrıldığı konuşulmuştu.