Twitter'a ayarlanabilir video oynatma hız özelliği geliyor!

TAKİP ET

Twitter, kullanıcıların uygulamada yer alan video ve sesli tweetlerde oynatma hızlarını ayarlayabilecekleri özelliği test etmeye başladı.

Reklam
Reklam

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip uygulamaların başında gelen Twitter, kullanıcıların, uygulama içinde yer alan video ve sesli tweetlerde oynatma hızlarını kendilerinin ayarlayabilecekleri bir özelliği getirmeye hazırlandıklarını duyurdu. Şirket, yeni özelliği ise Android ve web sistemi üzerinden test etmeye başladıklarını da açıkladı.



Geçtiğimiz aylar içerisinde video içeriklerine alt yazı ekleme seçeneğini aktifleştiren 
Twitter, şimdi de videolarla ilgili başka bir video özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor. Kullanıcılar için ayarlanabilir video oynatma hızını hayata geçirmeye hazırlanan şirket, şimdilik sınırlı sayıda bir kullanıcıyla bu özelliği test ediyor. 



Video oynatma hızının, 0.25 ile 2 arasında değişmesini sağlayan ayar seçenekleriyle kullanıcılar yayında olan videoyu istedikleri gibi hızlandırıp yavaşlatabilecekler. Yeni özelliğin test aşamasında olduğunu duyuran Twitter'ın tüm kullanıcıların yeni özelliğe ne zaman erişim sağlayacağı hakkında vereceği tarih ise merak konusu oldu.

 

twitter yeni özellik video oynatma hızı ayarlanabilir video hızı