Twitter çöktü mü? 14 Temmuz Twitter neden açılmıyor? Tweetler şu anda yüklenemiyor hatası nedir, nasıl düzelir?

TAKİP ET

Twitter kullanıcıları Twitter'a giriş yapamadıklarını bildiriyor. Twitter'da sorun olduğunu bildiren kullanıcılar 'Tweetler şu anjda yüklenemiyor' hatasıyla karşılaşıyor. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter'daki sorunun ne olduğu ve ne zaman çözüleceği ise merakla araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Twitter kullanıcıları Twitter’a giriş yapamadıklarını bildiriyor. Twitter’da sorun olduğunu bildiren kullanıcılar ‘Tweetler şu anjda yüklenemiyor’ hatasıyla karşılaşıyor. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’daki sorunun ne olduğu ve ne zaman çözüleceği ise merakla araştırılıyor. Twitter’da giriş sorunu yaşayan kullanıcılar sorunun kaynağını ve ne zaman düzeleceğini araştırmaya başladı. Sosyal medyada en çok kullanılan platform olan Twitter’da sorun yaşandığını bildiren kullanıcılar sorunun çözümü için araştırmalarına devam ediyor. Peki, Twitter çöktü mü? Twetter’a ne oldu? Tweetler yüklenemiyor hatası nedir, nasıl düzelir? Twitter ne zaman düzelecek? İşte detaylar…

Twitter çöktü Mü?

Twetter kullanıcıları girişte yaşadıkları problemi dile getiriyor. Erişim problemi yaşanan sosyal medya platformundaki sorunun ne olduğu ve çözümü araştırılıyor. 14 Temmuz 2022 Perşembe günü Twetter'da erişim problemi yaşamaya başlayan sosyal medya kullanıcıları 'Twetter çöktü mü?', 'Twetter'a ne oldu?', 'Twetter neden açılmıyor?' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Bazı kullanıcılar ise Twetter'daki erişim sorununun çözüldüğünü ve uygulamanın normale döndüğünü belirtiyor.

Twetter'daki Sorun Nasıl çözülür?

Öncelikle cihazınızdaki kullanılabilir alan detaylarını göemeye ihtiyacınız var. Cihazınızda ne kadar kullanılabilir alan olduğunu görmek için cihazınızın ana ekranından ayarlar simgesine tıklayarak cihaz kısmındaki kayıt yeri öğesini açabilirsiniz. Eğer cihazınızda 50 MB'den daha az kullanılabilir alan varsa yer açmak için bazı uygulamaları silmeniz gerekebilir. Cihazınızda daha fazla kullanılabilir alan varsa uygulamayı tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.