Twitter'ı satın alan Elon musk ilk icraatını yaptı! Üst düzey yöneticiler işten çıkarılıyor

TAKİP ET

Yılan hikayesine dönen satınalma süreci tamamlandı. Artık Twitter'ın yeni sahibi Milyarder iş insanı Elon Musk oldu. Twitter'ın sahibi olan Elon Musk ilk iş olarak satın alma sürecinde kendisini yanıltmak ve suçladığı üst düzey yöneticileri işten çıkardı.

Reklam
Reklam

Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi Elon Musk Yılan hikayesine dönen Twitter'ı satın alma sürecini tamamladı. Artık Twitter'ın yeni sahibi Elon musk oldu. Ünlü iş insanız Twitter'a 44 milyar dolar karşılığında satın aldı atın alma tamamlanır tamamlanmaz da ilk iş olarak üst düzey yöneticileri İstan kovdu.

KENDİSİNİ YANILTMAKLA SUÇLADI

Twitter'a satın alan ve şirket binasına WC taşı ile giren Elon musk, sosyal medya platformu ndaki sahte hesapların sayısı konusunda kendisini yeni aldıklarını iddia eden üst düzey yöneticileri işten çıkarttı. Elon musk'un işten çıkardığı isimler arasında Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett’de yer alıyor.

Diğer yandan Elon Mask Twitter'ın yeni CEO'su olmaya hazırlanıyor. Yer alan habere göre geçiş sürecinde ünlü iş insanı bizzat kendisi Twitter'ın CEO’luk görevini üstlenecek.