Twitter'in kuşu açık artırmaya gidiyor…

TAKİP ET

Twitter uzun ve zorlu bir satış döneminin ardından yeni sahibi Elon Musk ile sürekli gündeme gelmeyi başarıyor. Twitter'in yeni olayı ise kuşunu açık artırmaya çıkarması…

Reklam
Reklam

Twitter’i satın almasının ardından şirkete yeni kurallar ve değişiklikler getirilmesi, çalışanların sürekli işten çıkarılması gibi olaylar şirketin geleceği hakkında akıllarda soru işareti bırakırken; bu kadarı da pes dedirtecek yeni bir gelişme yaşandı.

Twitter onunla biliniyordu

Twitter denince akla ilk o geliyordu. Sosyal medya Platformu olan Twitter’in şirketinden açıklama geldi. Açıklamaya göre; Twitter, ABD’nin San Francisco kentindeki genel merkezinde bulunan bazı eşyaları açık artırmaya çıkararak satışa sunacağı öğrenildi.

Heritage Global Partners öncülüğünde 17-18 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan açık artırmada ofiste bulunan fazlalık eşyaların yanında ofiste bulunan @ şeklindeki dev bir çiçeklik ve Twitter’in sembolü olan kuş şeklindeki heykeller de satışta olacak.

Heritage temsilcisi Nick Dove bir açıklama yaparak, yapılacak olan açık artırmanın Twitter’in finansal durumu ile hiçbir ilgisinin olmadığını dile getirerek; “44 milyon dolara satışı sağlandı. Biz de bu çerçevede birkaç masa sandalye ve bilgisayar gibi şeyleri satışa çıkarıyoruz.