Twitter Mavi Tik Türkiye fiyatı açıklandı

TAKİP ET

Twitter'ı satın alan Elon Musk, artık mavi tik özelliğinin ücretli olacağını duyurmuştu. Mavi tik ücreti olarak ABD'ye için 8 dolar belirleyen Elon Musk, Türkiye'ye aylık fiyatın ne kadar olacağını açıkladı. Peki, Türkiye'de mavi tik ücreti ne kadar olacak? Twitter mavi tik Türkiye fiyatı kaç TL?

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü işimiz sana Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Satın alma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından çok sayıda kişiyi işten çıkaran Elon Musk tepki çekmişti. Twitter ile ilgili yeni kararlarını peş peşe açıklamaya devam eden dünyaca ünlü işin sana, bu defa da mavi tik özelliğinin paralı olacağını duyurmuştu.

Mavi Tik Türkiye ücreti belli oldu

Twitter mavi tık özelliğinin ABD fiyatı 8 dolar olarak belirlenmişti. Mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar olacak sorusunun yanıtı da bir süredir merak ediliyordu. Mavi tik özelliğinin Türkiye fiyatı açıklandı. Alınan bilgiye göre Twitter mavi tık Türkiye fiyatı 109.99 TL olacak.

Ödeme yapanlara ayrıcalık sağlanacak

Diğer yandan Twitter mavi tik özelliği için ödeme yapanlara bazı ayrıcalıkların sağlanacağı da duyuruldu. Ayrıca mavi tik ücreti ödeyenler 10 dakikaya kadar video yükleyebilirken reklamlara da daha az maruz kalacak.