Twitterda takip etmeden gizli hesap nasıl görünür?

TAKİP ET

Twitter binlerce kişinin kullandığı ve en çok tercih edilen sosyal platformdur. Twitterda gizli hesabı görmenin yolları nelerdir? Twitter gizli hesap nasıl görünür? Twitter gizli hesabı görmek için uygulamalar nelerdir? Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Twitter gizli hesap nasıl görünür?


Dünyada en çok kullanılan sosyal platform Twitter ‘dır. Twitter’ da takip etmediğimiz kişilerin paylaşımlarını görmek isteyebiliriz. Bunun birçok sebepleri olabilir. Eski arkadaş, eski dost, eski sevgili, eski akraba vs. gibi. Gizli olan hesapların yaptıkları paylaşımları veya tweetleri sadece takipçileri görebilmektedir. Twitter’ da gizli hesapların tweet’lerini görmek için birçok yol bulunmaktadır. 
Twitter’ da gizli hesabı görmek mümkün mü?
Twitter üzerinden gizli olan hesaplara erişmek isteyen binlerce insan var. Son zamanlarda güncellemelerle beraber gizli olan hesapları görmek mümkün hale gelmiştir. Önceden Twitter’ da gizli hesabı gizleme gibi bir özellik yoktu. Bu neden le takip edilmeyen bir hesap rahatlıkla görülebiliyordu. 
Twitter’ da gizli hesapları görmenin yolları şöyledir;
-Twitter gizli hesap görme
Sosyal medyada özel hayatın gizliliği konusu çok önemli olduğundan Twitter hesabı gizleme özelliğini önceden getirtmişti. Ayarlar kısmından herkese açık profilinizi gizleyebilirsiniz. Böylelikle hesaba ait kişi attığı tweetleri paylaşımlarını yalnızca takipçileri görebilir. Gizli hesabı görmek için uygulamalar vardır. Bu uygulamalar dışında başka yollarda bulunmaktadır. Hesabı takip etmek veya sahte hesap açarak takip ederek gizli hesabın paylaşımlarını görebilirsiniz. 
-Takip isteği gönderme
Büyük sayfaların tweet’lerini görmek isteyenler olabilir. Bunun için takip ederek görebilir ya da takip etmek istemiyorsanız keşfet kısmından istenilen hesaplar aranarak paylaşımları da görebilirsiniz. Bazen büyük sayfalar gizli hesapta olabilir. Bu durumlarda takipçiler dışında kimse paylaşımları göremez.
Büyük sayfaların hesaplarının gizli olmasının nedeni bazı hassas tweet’lerini sadece takipçilerinin görmesini istemelerindendir. Özellikle siyasetle ilgili atılan tweetleri de hesaplar gizliye alınmaktadır. Kişi sayfaya takip isteği gönderir ve karşıdan takip isteğinin onaylanmasını bekler. 
-Sahte hesap açmak
Twitter’ da gizli hesabın paylaşımlarını görmek için takip etmek gerekmektedir. Ancak bazı nedenlerden dolayı takip etmeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sahte hesap açarak gizli hesabı takip edebilir ve paylaşımlarını görebilirsiniz. Fakat takip etmek istediğiniz büyük sayfalar değilse gelen istek üzerine sahte hesap olup olunmadığı anlaşılabilir. Bunun için sahte hesapta güzel bir profil fotoğrafı ve kullanıcı isim bulmanızı öneririz. Bunun yanı sıra takip ve takipçi sayısı da çok önemlidir. Bu sayıları yükselttikten sonra da 100 Tweet paylaşılmalıdır. Bununla birlikte çok isim kullanmadan açılan hesaplar olduğundan karakter ismi belirleyerek de hesap açılabilir. 
Twitter gizli hesap görme uygulamaları
Twitter’ da gizli hesabı görmek için birçok uygulamalar bulunmaktadır. Play Store ya da App Store indirerek bu uygulamalara ulaşabilirsiniz. Bu uygulamalardan birkaçı, Postegro ve Lili’dir. Fakat bu uygulamalar gizli olan hesabı görmek için garanti vermemektedir. Çünkü bu uygulamalar indiren kişilerin hesaplarını açmaktadır. 
Twitter’ da gizli hesap görmenin çözümleri
Gizli hesabı görmek için bazı ücretli uygulamalarda vardır. Fakat ücretli olduğu için çok fazla kişi tarafından tercih edilmemelidir. Bazen de bu uygulamalar kişiyi kandırabilir. Kendi hesaplarını çalınmasına sebep olabilirler. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız. İyi araştırmalı ve uygulamalar hakkındaki yorumları okumalısınız. 
 

twitter gizli hesap twitterda gizli hesap görme