Üç Banka Birden Duyurdu! Taşıt Kredisinde Dev Fırsat Herkes Araç Sahibi Olabilecek

TAKİP ET

O üç bnakadan büyük müjde! Akbank, Halkbank ve Garanti BBVA, otomobil sahibi olmak isteyenlere dev kredi paketlerini duyurdu!

Reklam
Reklam

Uygun vade ve düşük faizle bugün araç sahibi olabilirsiniz. Peki kredi koşulları neler? Üç dev bankadan dev taşıt kredisi atağı... Akbank, Halkbank ve Garanti BBVA Taşıt kredisinin tüm detayları haberimizde sizlerle...

Pandemi bitse dahi küresel ölçekte ve yerel bazda yaşanan ekonomik sorunlar yaşam şartlaını zorlaştırmaya devam ediyor. Artan enflasyon ve döviz kurları otomobil fiyatlarını da bir hayli yükseltmiş durumda. Bu kapsamda bankalar vatandaşlara araç sahibi olabilmeleri için her geçen gün yeni krediler düzenliyor. Bu doğrultuda Halkbank, Akbank ve Garanti BBVA'dan araba almak isteyenlere taşıt kredisi müjdesi verildi. Eğer siz de araç almak istiyorsanız ve nakit ihtiyacınız varsa Halkbank, Akbank ve Garanti BBVA'nın sunduğu taşıt kredisi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Kurulduğu günden itibaren sektörünün köklü bankaları arasında bulunan Halkbank, pek çok müşterisini ev ve araba sahibi yapıyor. Maksimum 48 aya kadar geri ödeme olanağı sağlayan Halkbank'ın, taşıt kredisi için belirlediği faiz oranı %1,60. Sıfır veya ikinci el taşıt alım işlemleriniz için başvuruda bulunabileceğiniz Halkbank taşıt kredisine başvuru yapabilmek için 18 yaşını tamamlamanız gerekmektedir. Aynı zamanda belgelenebilir bir gelirinizin de bulunması gerekiyor. 

Kredi notunuz hususunda da bankanın kriterlerine uygun bir düzeyde olması gerekiyor. Gereken koşulları sağlayan vatandaşlar taşıt kredisine başvuru yaptıkları taktirde olumlu sonuç alabilecekler. Halkbank'ın sunduğu cazip taşıt kredisi kampanyasının ayrıntılarını detaylı bir şekilde öğrenmek için Müşteri hizmetlerini arayabilir, Halkbank resmi internet adresine giriş yapabilir ya da Halkbank şubesine gidebilirsiniz.

Akbank Taşıt Kredisi Nasıl Alınır? Ayrıntılar Neler?

Akbank araç sahibi olmak isteyen müşterilerine cazip bir kampanya duyurdu. 48 ay vadeye kadar kredi fırsatları sunan Akbank bu kredi için %1,62 faiz oranı belirledi. Aynı zamanda hem sıfır hem de  ikinci el otomobilleriniz için %1,62 faiz oranından kredi kullanabilir ve bütçenize uygun bir ödeme planı talep edebilirsiniz. Akbank Taşıt Kredisi'ne yönelik detaylı bilgiye Müşteri hizmetleri aracılığıyla ya da Akbank resmi internet adresinden veya bizzat Akbank şubelerine müracaat ederek ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Taşıt Kredisi Sunuyor!

Garanti BBVA, uygun geri ödeme imkanları ve uygun faiz oranı ile müşterilerine taşıt kredisini sundu. Bu krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar Garanti BBVA mobil bankacılık üzerinden ya da bizzat Garanti BBVA şubelerinden başvuruda bulunabilecekler. Almayı düşündüğünüz sıfır ya da ikinci el araçlar için bankanın belirlediği faiz oranı %1,63. Diğer bankalarda da olduğu gibi Garanti BBVA da geri ödeme planınızı 48 aya varan taksitlere bölmektedir. 

Banka aynı zamanda 0 km araçlar için aracın nihai fatura değerini baz alıyor. İkinci el araçlar içinse alacağınız aracın kasko değeri göz önüne alınmaktadır. Krediye yönelik ayrıntılı bilgiler Garanti BBVA resmi internet adresi üzerinden duyuruldu. Sizde araç sahibi olmak istiyorsanız size en uygun taşıt kredisini kullanın hayallerinizi ertelemeyin.