Üç Kız Kardeş'in masum Türkan'ı sosyal medyada cayır cayır! O dekolteyle Somer'e görünse olay çıkar! Askısı ha koptu ha kopacak

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya'nın sosyal medyada paylaştığı görüntülerle kasıp kavurdu.

Reklam
Reklam

Üç Kız Kardeş’in masum Türkan’ı sosyal medyada cayır cayır! O dekolteyle Somer’e görünse olay çıkar! Askısı ha koptu ha kopacak. Üç Kız Kardeş dizisi bu sezon Kanal D için adeta sürpriz yumurta oldu. Kendisinin de oyuncu kadrosunda yer aldığı İclal Aydın’ın aynı adlı Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan ve yayınlandığı akşamın reyting sonuçlarına damgasını vuran Üç Kız Kardeş dizisi ekrana damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin oyuncuları da adlarından epey söz ettiriyor. 

İlk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Reha Özcan, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Tayfun Eraslan gibi usta oyuncuların yanı sıra Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Nazlı Senem Ünal, Vural Şahinoğluu gibi genç kuşağın göz isimlerini de kadrosunda bulunduran Üç Kız Kardeş adeta ekrana bomba gibi düştü. 1996 yılında geçen bir hikayeyi anlatan Üç Kız Kardeş’te Türkan ile Somer arasında yeni bölümlerde neler olacağı merak konusu. 



YILDIZI PARLADI

Uzun süredir ekranlarda görünmeye Özgü Kaya ise Üç Kız Kardeş dizisiyle ekrana bir döndü pir döndü. Bir süredir ekran için kendisine uygun proje bulamadığını ve bu projenin içine çok yattığını söyleyen Özgü Kaya’nın çok kısa bir sürede yeniden yıldızı parladı. 26 yaşındaki Özgü Kaya şimdilerde kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor.
Instagram’da 2 milyonu aşkın takipçisiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken ve bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Serdar Şanal’la aşk yaşayan Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş’le gelen şöhretin tadını çıkarırken bir yandan da sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son olarak aşklı bir bluzle yaptığı paylaşımlar görenlerin ağzını açık bıraktı. Özgü Kaya hem güzelliğini hem de düzgün fiziğini gözler önüne sererken, paylaşım sosyal medyada elden ele yayıldı. Özgü  Kaya’nın bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni yorumu geldi. Üç Kız Kardeş’te canlandırdığı Türkan karakterine itafen ise ‘beyin fakiri Türkan’, ‘dönde ne kaybettiğine bir bak!’ yorumları yapıldı.

İşte Özgü Kaya’nın sosyal medyayı yıkan o paylaşımı