Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü? Üç Kız Kardeş Nesrin diziden ayrılıyor mu? İclal Aydın diziden ayrıldı mı?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir ara verecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin her bir bölümü büyük beğeni toplamış ve dizi kısa sürede ekranda büyük bir başarı yakalamıştı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Üç Kız Kardeş dizisi de diğer diziler gibi sezon finali kararı aldı.

Reklam
Reklam

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir ara verecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin her bir bölümü büyük beğeni toplamış ve dizi kısa sürede ekranda büyük bir başarı yakalamıştı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Üç Kız Kardeş dizisi de diğer diziler gibi sezon finali kararı aldı. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali için heyecan dorukta. İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı merak konusu. Peki, Üç Kız Kardeş Nesrin ölecek mi? Üç Kız Kardeş Nesrin diziden ayrılıyor mu? İclal Aydın diziden çıktı mı? Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü? İşte detaylar…

Üç Kız Kardeş Nesrin Öldü Mü?

Başarılı oyuncu kadrosu ve herkesi ekrana kilitleyen konusu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali bölümüyle gündemde. Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakterine hayat veren ünlü oyuncu İclal Aydın’ın diziden ayrılacağı söyleniyor. Dizinin sezon finali fragmanında Dönüş’ün annesi Nesrin’i yatakta baygın halde görmesi ve gözyaşları içinde babasına haber vermesi Nesrin’in öleceği iddialarını güçlendirdi.



İclal Aydın Diziden Ayrılıyor Mu?

Üç Kız Kardeş dizisinin Nesrin’i İclal Aydın’ın senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği öğrenildi. Nesrin karakteriyle izleyici karşısına çıkan İclal Aydın, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı. İclal Aydın’ın yeni sezonda dizide yer almayacağı öğrenildi.