Üç Kız Kardeş Sezon Finali Belli Oldu! Üç Kız Kardeş Sezon Finali Ne Zaman?

TAKİP ET

Sezon ortasında yayın hayatına başlamış olmasına rağmen Üç Kız Kardeş dizisi, sezonun en çok ilgi gören dizileri arasında yer aldı. Ayvalık'ta çekilen Üç Kız Kardeş, Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu sezon izleyicilerin en çok ilgisini çeken diziler arasında yer alarak sezonda büyük başarı elde eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu…

Reklam
Reklam

İlk bölümlerde reytingleri orta seviyelerde olan dizi, birkaç bölüm yayınlandıktan sonra izleyicilerin favori dizileri arasına giriş yaptı. 11 bölümü yayınlanmış olan dizinin reytingleri Kanal D’yi bile şaşırtır seviyede oldu. İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından uyarlanarak ekrana taşınan dizinin hikayesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Sezon ortasında yayına girmiş olan Üç Kız Kardeş dizisi hayranları, bu durumdan dolayı dizinin erken sezon finali yapmasını istemiyor. Fakat dizi sezon finali yapma kararı aldı. Üç Kız Kardeş dizisi hayranlarını üzecek haber geldi. Sevilen dizi yakın zaman içerisinde sezon finali yapmaya hazırlanıyor.
Her hafta yeni heyecan verici olayları ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin sezon finali tarihi belli oldu. 11 bölümü geride bırakan Üç Kız Kardeş dizisi 5 bölüm sonra 14 Haziran Salı akşamı 16. bölüm ile sezon finali yapacak.
Eylül ayında yeniden yeni sezonda ekranda olacak dizi için ekip Ağustos ayında çekimlere başlayacak. Üç Kız Kardeş dizisi Eylül ayında ikinci sezonu ile yeniden harika bölümler ile izleyicilerin karşısında olacak.