Üç Kuruş saat kaçta başlıyor?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının sevilen dizisi olan Üç Kuruş ilk bölümünden seyircilerin beğenilerini topladı. Başrollerinde başarılı isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisinin ne zaman ve saat kaçta ekranlara geleceği merak konusu oldu. Üç Kuruş saat kaçta? Üç Kuruş hangi günler? İşte Üç Kuruş dizisi hakkında merak edilenler

Reklam
Reklam

İlk bölümünün tanıtımından sonra yoğun ilgi gören Üç Kuruş dizisi ilk iki bölümünde reytinglerde ilk sıralarda yerini aldı. Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Üç Kuruş dizisi adından bahsettirmeyi başardı. Başrollerinde yer alan başarılı kadroda Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç yer almaktadır.
Üç Kuruş saat kaçta ve hangi günler?
Show TV ekranlarında yer alan Üç Kuruş dizisi her hafta Pazartesi akşamı saat 20.00 ‘da seyircilerle buluşmaktadır.
Üç Kuruş 3.bölüm özeti
Her bölümünde yaşanan heyecan dolu anlarla geçen Üç Kuruş da Kartal’a künye gönderilerek kafalar karıştırdı. Efe ve Kartal katilin peşinden giderek iz sürme işlemlerine başladı. Devam eden bu süreçte ellerinde bulunan tek iz künyedir. Bu künyenin önemini bir kişinin daha bildiği ortaya çıktı.
Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına çıkar. İrfan ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşıp panikler. Fakat meseleyi soğukkanlılıkla çözdüğünü düşündüğü anda yeni bir sürprizle karşılaşır.
 

üç kuruş ne zaman üç kuruş saat kaç da üç kuruş hangi kanal da üç kuruş