Uçağın iniş takımlarında ölümüne yolculuk!

TAKİP ET

Guatemala'dan ABD'ye giden bir uçağın iniş takımlarına gizlenen bir adam tam 2,5 saat süren yolculuk sonrası bulunduğu yerden sağ kurtulmayı başardı. 26 yaşındaki şahsın hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Guatemala'da 26 yaşındaki bir adam 'American Airlines' havayollarına ait olan ve Miami eyaletine giden bir yolcu uçağının iniş takımlarına gizlice girdi. Burada gizlenerek 2,5 saatten fazla süren tehlikeli yolculuk yapan şahıs, yolculuk sonrası bulunduğu yerden sağ olarak kurtulmayı başardı. 



Orta Amerika ülkesi Guatemala'da yaşayan bir şahıs, ABD'nin Miami eyaletine uçuş yapmak için havalimanında hazırlık yaparken uçağın iniş takımlarına gizlice giren bir şahıs, uçağın Miami Uluslararası Havalimanı'na inmesinden hemen sonra ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza memurları tarafından fark edildi.



2,5 saatten fazla süren yolculuk sonrası ayakta durmakta zorlandığı görülen şahsın ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


Henüz kimliği belli olmayan adamın 26 yaşında olduğu ifade edilirken, Miami polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığı aktarıldı.

 

abd yolcu uçağı iniş takımları yolculuk Guatemala