UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara giren Fenerbahçe'nin kasasına girecek para belli oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe, dün akşam oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Austria Wien takımını mağlup ederek gruplara kalmaya hak kazandı. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde kasasına girecek olan para da belli oldu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Viyana'da 2-0’lık galibiyetinin rövanşında dün akşam Ülker stadyumunda Austria Wien takımı ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. Avusturya takımı karşısında ilk dakikadan itibaren baskılı ve etkili bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertli takım sahadan 4-1’lik skorla ayrılarak tur atlamayı başardı. UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başaran Fenerbahçe’nin alacağı para da belli oldu.

FENERBAHÇE 3.6 MİLYON EUROYU KASASINA KOYACAK

Dün akşam oynanan rövanş maçı sonucunda UEFA Avrupa Ligi'ne guruplarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA'dan alacağı para da belli oldu. Sarı-lacivertli takım UEFA Avrupa Ligi'ne ayak bastı parası olarak kasasına tam 3.6 milyon Euro koyacak.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN İSTANBUL' DA YAPILACAK

Fenerbahçe'nin de mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi grupları kura çekimi bugün İstanbul'da gerçekleşecek. Saat 14'te yapılacak olan kura çekimine Fenerbahçe 3 torbadan girecek. Fenerbahçe'nin bulunduğu üç torbadaki diğer takımlar şöyle;

3. TORBA

Sheriff (MOL)

Real Betis (İSP)

Midtjylland (DAN)

Bodø/Glimt (NOR)

Ferencvaros (MAC)

Union Berlin (GER)

Freiburg (ALM)

Fenerbahçe (TÜR)