UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi 2020-2023 sezonu Grup kura çekimi bugün İstanbul'da gerçekleştirildi. Ülkemizi UEFA'da temsil edecek olan Fenerbahçe'nin de rakipleri belli oldu.

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi 2020-2023 sezonu Grup aşaması kura çekimleri bugün İstanbul'da törenle yapıldı. Haliç Kongre merkezinde yapılan kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakipleri de belli oldu. Kura çekimi öncesinde turnuvada geçen sezonun şampiyonu olan Eintracht Frankfurt'un eski Alman futbolcusu Karl-Heinz Körbel Kupayı sahnede kaldırdı.

TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE'NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

İstanbul'da gerçekleşen kura çekiminde UEFA genel sekreter yardımcısı Giorgio Marchetti'nde hazır bulundu. Kura çekimi eski Macar futbolcu Zoltan Gera ve Karl-Heinz Körbel tarafından yapıldı. Ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Fenerbahçe kuraya ikinci torbadan katılırken Trabzonspor ise 4 torbadan katıldı. Her iki temsilcimizin de rakipleri kura çekimi sonrasında açıklandı. Fenerbahçe'nin B grubunda rakipleri Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca olurken Trabzonspor'un ise H grubundaki rakipleri H Grubu'nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros oldu.

GRUP MAÇLARI 8 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Ülkemizi temsil edecek Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da yer aldığı Vefa Avrupa Ligi'nde grup maçları 8 Eylül tarihinde başlayacak. 3 Kasım'da sona erecek Grup maçlarından tur atlayan takımlar yoluna devam edecek. UEFA Avrupa Kupası finalinin ise 31 Mayıs 2023 tarihinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte’de oynanacağı öğrenildi.