UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Beşiktaş Avrupa'da Ajax karşısında moral arıyor

TAKİP ET

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş Avrupa'da Ajax karşısında moral arıyor. Siyah beyazlılar ilk puanlarını toplamak için maça çıkacak. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? İşte karşılaşma hakkında öne çıkanlar...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş Ajax ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Geçen dört haftada dört yenilgi alarak grubun son sırasına demirleyen ve gruptan çıkma şansını geçen hafta oynanan Sporting Lizbon maçında yitiren temsilcimiz Ajax karşısında kazanarak hem ilk puanlarını kazanmak hem de ilerleyen maçlar için moral depolamak istiyor. Siyah beyazlı futbol severler ise ülke puanı adına önem arz eden bu karşılaşmanın ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?
UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Ajax Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçı olan Beşiktaş Ajax karşılaşması 24 Kasım Çarşamba günü TSİ 20.45’te Vodafone Park’ta oynanacak. Karşılaşma Exxen dijital platformu üzerinden canlı olarak izleyenlerle buluşacak.
Beşiktaş Ajax Maçının Hakemi Belli Oldu
UEFA, Beşiktaş Ajax maçında görev alacak hakem kadrosunu açıkladı. Açıklamaya göre temsilcimizin Ajax ile olan karşılaşmasını Irfan Peljto yönetecek. Peljto’nun yardımcıları ise Senad Ibrisimbegovic ve Davor Beljo olacak. 4. hakem olarak ise Milos Gigovic görev alacak.
Beşiktaş’ta Rotasyon Bekleniyor
Süper Lig’de Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyet ve ortaya konan kötü oyun sebebiyle teknik direktör Sergen Yalçın’ın Beşiktaş Ajax maçında rotasyona gideceği tahmin ediliyor. Alınan bilgilere göre tecrübeli teknik adam forvet hattında N’koudou ve Larin, orta sahada ise Necip Uysal’a ilk 11’de yer verebilir.
Ajax Liderliği Garantilemenin Peşinde
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 4’te 4 yaparak lider olan Ajax, Beşiktaş deplasmanında kazanarak grubu lider olarak tamamlamak istiyor. Hollanda temsilcisinde Tadic, Haller, Anthony gibi önemli isimler İstanbul’da oynanacak maçın kadrosunda yer alıyor. Ajax’ın bu üç oyuncuya da ilk 11’de yer vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Beşiktaş Avrupa’da Galibiyete Hasret

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax ile İstanbul’da karşılaşacak olan Beşiktaş Avrupa’da galibiyete hasret. Siyah beyazlılar C Grubu’nda aldığı 4 mağlubiyetle birlikte Avrupa’da oynadığı son 17 maçta 13. mağlubiyetini aldı. Kartal son 17 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alabildi. Siyah beyazlılar son yıllarda ülke puanı konusunda en başarısız takım olarak dikkat çekiyor.
Beşiktaş-Ajax 11'ler:
Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Montero, Umut, Mehmet Topal, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, N'Koudou, Larin.
Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Gravenberch, Berghuis, Klaassen, Neres, Tadic, Daramy.
 

Beşiktaş Ajax UEFA Şampiyonlar Ligi exxen