Uğur Dündar'ın kanser hastası gence verdiği cevap Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı

TAKİP ET

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de taraftarlar forvet transferi beklentisi içinde. Fenerbahçe'nin yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden kanser hastası bir gence verdiği cevapla taraftarların bu beklentisinin karşılanmasının yakın olduğunu ima etti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala hala bir forvet transferi gerçekleştirmemiş olan Fenerbahçe'de taraftarlar bekleyiş içinde. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe yakın zamanda taraftarına güzel haberi vermeyi hedefliyor. Dinamo Kiev maçında takımın forvet eksikliği net olarak ortaya çıkarken Fenerbahçe divan kurulu başkanı Uğur Dündar'ın sosyal medya hesabından bir kanser hastası gence verdiği cevap taraftarlarda heyecan yarattı.

YÖNETİMİN ÖNCELİĞİ GOLCÜ TRANSFERİ

Süper Lig'de Bu sezon başarılı bir dönem geçirmek isteyen ve hazırlıklarını da bu yönde sürdüren Fenerbahçe'de şu anda en önemli eksiklik forvet. Dinamo Kiev maçında da Fenerbahçe'nin bu eksikliği net olarak gözler önüne serildi. Bu sebeple Fenerbahçe Yönetimi takıma iyi bir golcü bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

UĞUR DÜNDAR'IN SOSYAL MEDYA YANITI OLAY OLDU

Sarı-lacivertli taraftarlar da takımlarının forvet transferi için beklenti içerisinde nokta bu konuda sinyali ise Fenerbahçe'nin yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar'dan geldi. sosyal medyadan kanser hastası bir taraftara cevap veren Uğur Dündar, taraftarın forvet beklentisine “Merak etmeyin çok az kaldı” yanıtını verdi. Uğur Dündar'ın sosyal medyadan verdiği bu sinyal Fenerbahçe taraftarında da beklentiyi arttırdı.