Ukrayna'da Harkov belediye binası Rusya güçleri vuruldu!

TAKİP ET

Ukrayna'nın ikinci büyük kenti olan Harkov'da bulunan belediye binası Rus güçleri tarafından vuruldu. Havaya uçan bina alevler içinde kalırken patlama anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Reklam
Reklam

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş 6. gününde devam ederken Rus güçleri ülkeye her koldan saldırıyor. Son olarak Ukrayna'nın en büyük ikinci kentinde bulunan belediye binası da yine Rusya ordusu tarafından atılan bir füzeyle patlatıldı.



İki ülke arasında yaşanan sıcak çatışmalar ara vermeden devam ederken Ukrayna'nın direnişine karşı sivil yerleşim yerlerini vuran Rusya askerleri, saldırılarının şiddetini giderek artırıyor. 



HARKOV'DA BELEDİYE BİNASINI FÜZEYLE VURDU

Askeri hedeflerin yanı sıra sivil yerleşim yerlerine de saldırmaya başlayan Rus ordusu işgali başlattığı 24 Şubat tarihinden bu güne kadar Ukrayna'nın ikinci büyük kenti olan Harkov'a girmeye çabalıyor. us ordu güçleri, son olarak Kharkiv Meydanı'nda bulunan belediye binasını füzeyle vururken binanın saniyeler içinde alev alev yandığı görüldü. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kameralarca kaydedildi.

Harkov belediye binası rusya ukrayna savaşı belediye binası vuruldu ukrayna krizi