Ukrayna'nın Odessa kentinde bomba sesleri hala devam ediyor

TAKİP ET

Rus ordusu, Ukrayna'da saldırılarına devam ederken, bir süredir saldırı altında olan Odessa kentine sabah saatlerinde yeni bir saldırı daha gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları aralıksız sürerken, Rus ordusu sivil yerleşimleri vurmaya devam ediyor. Bir süredir Rusya tarafından saldırı altında olan Odessa şehri, güne yine füze saldırıları ile uyandı.

Sabah saatlerinde bomba seslerin yükselmeye başlandığı Odessa’da kentin bir çok farklı noktasına saldırılar düzenleniyor. Askeri ve lojistik tesisler vurulurken  Ukrayna Hava savunma sistemleri tarafından füzelerden bazıları etkisiz hale getirildi.Füzelerin düştüğü yerde ise patlamalar nedeniyle yangın çıktı.
Güney Operasyonel Komuta Subayı Vladislav Nazarov, şehrin farklı noktalarının vurulduğunu doğrulayarak, “Bugün savaşın 39'ncu günü. Rusya saldırmaya devam ediyor.Kritik önemi olan yerlere saldırdılar. Füzelerin bazılarını hava savunma sistemleri düşürdü. Bazılarının ise düştüğünü biliyoruz. Herhangi bir can kaybı yok. Bu saldırılar, sadece insanları baskı altında tutup korkutmak için yapılıyor. Biz buradayız. Ukrayna, topraklarını sonuna kadar koruyacak güce sahiptir” ifadelerini kullandı.
 

Odessa Saldırı