Ukrayna taraftarlarından Bayraktar tezahüratları! Bayraktar TB2 gururlandırdı

TAKİP ET

Dinomo Kiev ve Fenerbahçe arasında dün oynanan maçta gururlandıran anlar yaşandı. Ukrayna taraftarları Rusya ile savaşta kullandıkları Bayraktar TB2 ile ilgili tezahüratta bulundu. Taraftarların hep bir ağızdan 'Bayraktar' diye bağırdığı anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti. Temsilcimiz Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada Ukrayna taraftarının yaptığı bu tezahürat bir kez daha gururlandırdı.

Reklam
Reklam

Dinomo Kiev ve Fenerbahçe arasında dün oynanan maçta gururlandıran anlar yaşandı. Ukrayna taraftarları Rusya ile savaşta kullandıkları Bayraktar TB2 ile ilgili tezahüratta bulundu. Taraftarların hep bir ağızdan ‘Bayraktar’ diye bağırdığı anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti. Temsilcimiz Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada Ukrayna taraftarının yaptığı bu tezahürat bir kez daha gururlandırdı. Dinomo Kiev-Fenerbahçe maçına damgasını vuran Bayraktar tezahüratları gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir devam eden Ruısya-Ukrayna savaşında Ukrayna’nın savaşta olduğu Rusya’ya karşı kullandığı Bayraktar TB2 ile ilgili stadyumda tezahüratlara yer verdi. Maça damgasını vuran video sosyal medyada da çok konuşuldu. İşte detaylar…

Ukraynalı Taraftarlar Bayraktar Tezahüratı Yaptı

Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Dinomo Kiev ile ilk maçını dün Polonya’da oynadı. 0-0 biten karşılaşmada kazanan olmazken maçın en çok konuşulan olayı ise Ukraynalı taraftarların stadyumda hep bir ağızdan Bayraktar TB2 tezahüratı yapması oldu. Rusya ile savaşta kullandıkları Bayraktar ile ilgili tezahürat yapan taraftarların bu anlara ait videosu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal Medyada Viral Oldu

Dinomo Kiev ve Fenerbahçe arasında dün Polonya’da oynanan maçta Kiev taraftarları takımını yalnız bırakmadı. Coşkulu taraftarlar takımlarına çok büyük bir destekte bulundu. Kiev taraftarlarının stadyumda ‘Bayraktar’ diyerek hep bir ağızdan yaptığı tezahürat ise maça damga vurdu. Bir taraftarın cep telefonu kamerasına yansıyan ve kısa sürede hızla yayılan bu görüntüler sosyal medyada da viral oldu. Söz konusu video Ukrayna halkının Türkiye’ye gösterdikleri ilgiyi de gözler önüne serdi. 

Bayraktar TB2 Savaşta Büyük Rol Oynuyor

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş aylardır hız kesmeden devam ediyor. Bu zorlu süreçte Ukrayna, hem ordusu hem de halkı ile büyük bir direniş gösterdi. Ukrayna, Rusya ile savaş öncesinde Türkiye’den satın aldığı SİHA’ları savaş alanında kullanmaya devam ederken Türkiye’nin tamamen yerli imkanlarla ürettiği Bayraktar TB2, Ukrayna tarafından savaşta Rusya’ya karşı kullanılmaya devam ediliyor.