Ukraynalı model Diana Harkusha, takipçilerinden ülkesi için dua etmelerini istedi

TAKİP ET

Ukrayna Rusya arasındaki gerilim her geçen gün artarken Ukraynalı model Diana Harkusha, ülkesi için dua istedi. Ukraynalı model Diana Harkusha, Rusya'yla süren savaşla ilgili sosyal medyadan çağrıda bulundu. İşte merak edilen detaylar…

Reklam
Reklam

Ukraynalı model Diana Harkusha, ülkesinin Rusya ile girdiği savaş hakkında sosyal medyadan apylaşım yaptı. Ülkesi için dua isteyen 27 yaşındaki ünlü model, "Ailem ve arkadaşlarım patlamalar nedeniyle sabah 5'te uyandılar" dedi. Günlerdir süren Rusya ve Ukrayna arasındaki kriz, bu sabah saatlerinde Putin'in operasyon emrini vermesiyle sıcak savaşa dönüştü. Ülkenin pek çok bölgesinde patlama sesleri duyulurken, iki tarafta da çok sayıda asker hayatını kaybetti. Bu durum herkesi üzerken Ukraynalı model Diana Harkusha, takipçilerinden ülkesi için dua etmelerini istedi.

ÜLKESİ İÇİN DUA İSTEDİ
Miss Ukrayna 2014'te birinci olan, Miss Universe'de ise üçüncü olan dünyaca ünlü model Diana Harkusha, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ülkesi için dua istedi. Barış çağrısı yapan model bu paylaşımından sonra bir paylaşım daha yaptı. Ülkesi için dua isteyen 27 yaşındaki ünlü model, "Ailem ve arkadaşlarım patlamalar nedeniyle sabah 5'te uyandılar" dedi.



PEŞ PEŞE PAYLAŞIM YAPTI
300 bin takipçi olan Instagram hesabından sesini duyuran Ukraynalı model, bir sonraki paylaşımında ise "Ailem ve arkadaşlarım patlamalar nedeniyle sabah 5'te uyandılar" ifadelerini kullandı. Diana Harkusha, herkesi üzen bu durum karşısında üzüntüsünü dile getirdi.







Ukraynalı model Diana Harkusha dua istedi Ukraynalı model Diana Harkushadan barış çağrısı Ukraynalı model Diana Harkusha paylaşımı Diana Harkusha