Ülke şokta! Ünlü senatör öldü, cesedi gölden çıktı

TAKİP ET

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da senatörün ölümü ülkeyi ayağa kaldırdı. Ülkede tanınmış isimlerden olan senatör Zulma Gomez'in cesedi Alto Parana bölgesine bağlı Acaray Gölü'nden çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Güney Amerika ülkesi Paraguay senatörün ölümü ile çalkalandı. Basında yer alan haberlere göre senatörün cesedi ülkenin güneydoğusunda yer alan Alto Parana bölgesine bağlı Acaray Gölü'nden çıkarıldı.

CESEDİN SENATÖRE AİT OLDUĞU KESİN

Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset hastaneye götürüldü. Yapılan incelemeler sonucunda cesedi 61 yaşındaki Senatör Zulma Gomez'e ait olduğu kesinleşti.

CİNAYET OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Ülkemizin tanınmış üzerinden olan Senatör Gomez'in ölü bulunmasına ilişkin savcılıktan da bir açıklama geldi. Olayın cinayet olup olmadığına dair araştırmaların devam ettiğini belirten savcılık, kaza sonucu ölümü gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Paraguay basınında Gomez'in göre düşmesi sonucu başını sert bir kayaya çarptığı ve hayatını kaybettiği yönünde iddialar da var. Ancak görgü tanığı olan Gomez'in torunu senatörün göle düştüğüne dair bir şey görmediğini dile getirdi.