Ümit Özdağ'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya mesaj: Mayın yerleştireceğim hadi engelle de görelim

TAKİP ET

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı çıkışlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Mayın açıklaması ile yeni bir gündem yaratan Ümit Özdağ kendisine "Meczup desen meczup, aklını kaybetmiş desen aklını kaybetmiş. Ya ne yapmaya çalışıyorsun? Biz müsaade eder miyiz?" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Sınıra gidip sembolik bir malın yerleştireceğini söyleyen Ümit Özdağ, 'hadi engelle bakalım' dedi.

Reklam
Reklam

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ son dönemlerde mültecilere yönelik açıklamaları ile Gündem olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bir tartışma yaşayan Ümit Özdağ, bu defa sınır güvenliği konusunda yeni bir gündem yarattı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ümit Özdağ, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gideceğini ve Türkiye Suriye sınırına iktidara geldiğinde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğini söylemişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Bu açıklamalar sonrasında Ümit Özdağ’a cevap verdi.

Biz müsaade eder miyiz?

Ümit Özdağ’ın gündem yaratan bu açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neymiş, gidecekmiş sınıra mayın döşeyecekmiş. Ya sınırın kilometrelerce uzağına senin girebilmene biz müsaade eder miyiz? Meczup desen meczup, aklını kaybetmiş desen aklını kaybetmiş. Ya ne yapmaya çalışıyorsun? Biz müsaade eder miyiz?" demişti.

Hadi engelle bakalım

Sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile sık sık tartışma yaşayan Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ yanıt vermekte gecikmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden Bu sabah yeni bir açıklama yayınlayan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı çok sert ifadeler kullandı.

Türkiye-Suriye sınırına mayın yerleştirmek de kararlı olduğunu belirten Ümit Özdağ, Pınar'a geçirmek için yola çıkacağını ve ona da sembolik bir adım atacağını belirterek İçişleri Bakanı Soylu’ya “Hadi bakalım engelle de Görelim” dedi. Ümit Özdağ açıklamasının devamında ise "Değil sen bütün sistemin gelse herhangi bir yabancı servisle doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkim olduğunu gösteremezsin. Çünkü yok. Çünkü devletimiz her şeyi çok iyi biliyor. Ama sen uluslararası suç örgütleriyle ilintili kriminal bir adamsın. Sen zannediyorsun ki sen herkesi izliyorsun. Ya devlet seni kaydediyor oğlum. Anlamadın mı hala sen?" ifadelerini kullandı.