Ümit Özdağ evli mi, boşandı mı? Ümit Özdağ İYİ Parti'den neden ayrıldı?

TAKİP ET

Mültecilerle ilgili çıkışları ile siyaset gündeminin en üst sıralarında yer alan Ümit Özdağ'ın hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemik ve mültecilerle ilgili çıkışları gündemden düşmeyen Özdağ, hakkında çıkan taciz iddialarına ateş püskürdü.

Reklam
Reklam

Mültecilerle ilgili çıkışları ile siyaset gündeminin en üst sıralarında yer alan Ümit Özdağ’ın hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemik ve mültecilerle ilgili çıkışları gündemden düşmeyen Özdağ, hakkında çıkan taciz iddialarına ateş püskürdü. İYİ Parti’den istifasının perde arkasında sekreterini taciz ettiğine dair iddiaların olmasına öfkelenen Özdağ, konuyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Peki, Ümit Özdağ İYİ Parti’den neden ayrıldı? Ümit Özdağ evli mi, boşandı mı? Ümit Özdağ kiminle evli? İşte detaylar…

Ümit Özdağ Evli Mi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Ümit Özdağ bekardır. 

Taciz İddialarına Ateş Püskürdü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında çıkan taciz iddialarına ateş püskürdü. İYİ Parti’den istifasının perde arkasında sekreterine taciz ettiğine dair iddiaların olmasına ateş püsküren Özdağ, ‘Bu konuda Sayın Akşener’den başka bir yetkiliden/yetkisizden değil, sayın Akşener’den cevap bekliyorum. Sayın Akşener, siyaseti bu seviyede yapmayı mı düşünüyorsunuz? Sizi tebrik ediyorum. 2015’ten bu yana tek sekreterim oldu, görevine devam ediyor. Parti hiç sekreter tahsis etmedi.’ dedi.



‘Ben Bekarım’

‘Ben bekarım’ diyerek açıklamalarını sürdüren Özdağ, ‘Sayın Akşener’e servis edeceği görüntüler için Netflix’i öneriyorum.’ dedi.

Ümit Özdağ İYİ Parti’den Neden Ayrıldı

Ümit Özdağ, daha önce ihraç edilip yargı kararıyla geri döndüğü İYİ Parti’den istifa etti. İYİ Parti’nin kuruluş amacından uzaklaştığını söyleyen Özdağ, İYİ Parti’den ayrılan Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile Meclis’te düzenlediği basın toplantısında istifasını duyurdu.