Ümit Özdağ ve Muharrem İnce ittifak mı kuruyor?

TAKİP ET

Siyaset kulislerine bomba gibi bir iddia düştü. Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Eylül ayı sonunda Memleket Partisi, Zafer Partisi Ve Milli Yol Partisi ile birlikte kurdukları ittifakı duyuracaklarını söyledi. Bu iddianın hemen ardından Ümit Özdağ ve Muharrem İnce de Twitter'da bir sohbet odasında bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Muharrem İnce'nin başkanı olduğu memleket Partisi ile Ümit Özdağ’ın Genel Başkanı olduğu zafer partisini milli Yol Partisi ile görüşme yaptığı ve yeni ittifak çalışmalarında olduğu iddiaları siyasi kulislere bomba gibi düştü. Doğru Parti Genel Başkanı Serdarlıoğlu, bu partilerin Türkiye'nin Cumhur ittifakı ve altılı ittifaka mahkum olmaması için yeni bir ittifak kurmayı planladığını öne sürdü. Serdarlıoğlu, aynı zamanda bu partilerin yeni ittifakı Eylül ayı sonunda duyacaklarını da öne sürdü.

MUHARREM İNCE VE ÜMİT ÖZDAĞ TWİTTER’DA BİR ARAYA GELDİ

Bu iddialar sonrasında Muharrem İnce ve Ümit Özdağ Twitter da bir sohbet odasında bir araya geldi. Sohbet odasında ikiliye ittifak ihtimali sorulurken Ümit Özdağ “Sayın Genel Başkanı sıkıştırıyormuş Zafer Partisi ile Memleket Partisi arasında bir ittifak var mı diye. Daha Türkiye seçim ortamına girmedi. Onun çok ötesindeyiz hala. Ama tabii ki Memleket Partisi'yle de milli çizgide duran bütün partilerle de zaman zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sayın İnce, kurmaylarıyla birlikte Zafer Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Önemli bir meseleyi Türkiye'nin gündemine getirdi. Biz de Zafer Partisi olarak Memleket Partisi'ni ziyaret ettik. Konuştuk, baş başa görüşmelerimiz de oluyor. Özetle, medeni bir siyasal iletişimi ayakta tutuyoruz, Türkiye için ne ihtiyaç varsa onu yapmanın mücadelesini veriyoruz, vereceğiz" dedi.