Ümraniye'de dakikalık vurgun

TAKİP ET

Ümraniye'de bulunan bir ampul üretim fabrikasına giren şüpheli şahıslar, 3 dakika içerisinde 10 bin adet led ampulü çalarak kayıplara karıştı. Piyasa değeri 80 bin lira olan vurgun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Ümraniye’de Ekim ayında gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre  ampul üretimi yapan atölyede sabaha karşı hafif ticari araçla gelen 5 şüpheli şahıs, kapının kilitlerini kırdıktan sonra atölyede satışa hazır hale getirilmiş 100 koli led ampulü 3 dakika içerisinde araca tıka basa yükledi.
Dakikalar içerisinde ampul atölyesini talan eden şüpheli şahıslar, iş yerine ait laptop bilgisayarı da alarak kayıplara karıştı.

80 bin liralık vurgun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kolileri tıka basa araca yükleyen hırsızların, araçta oturacak boş yer kalmayınca sıkışarak kaçmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Piyasa değerinin 80 bin lira olduğu ürünlerini çaldıran işletmeci Eyüp Yalçın, Dükkanını kapatarak evlerine gittiklerini depo kısmında müşteriler için hazırlanan ürünler olduğunu söyledi. Sabah saatlerine doğru kendisine bir telefon geldiğini ve dükkânına hırsız girdiği haberinin verildiğini söyledi. İş veren işyerine geldiğinde dükkanın kapı kilitlerinin tek tek kırıldığını ,içeri giren hırsızların 100 koli ampulü çaldığını  aktardı. Dakikalar içerisinde tüm emekleri çalınan işveren ve çalışanlar kameraların kayıtta olduğunu ancak maskelerden dolayı hırsızların belirlenemediğini belirtti. 

 

Vurgun Ümraniye