Ümraniye2de korkunç olay! Genç çocuk kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

Ümraniye'de işe gitmek için evden çıkan Batuhan Kurt adlı genç çocuk sokakta yürüdüğü esnada bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalbinden bıçaklanan Batuhan Kurt hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

İstanbul Ümraniye Atatürk Mahallesi Halit Bey Sokak üzerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Kapalı çarşıdaki bir kuyumcuda çalışan 21 yaşındaki Batuhan Kurt sabah saatlerinde işe gitmek üzere Ümraniye'de Atatürk Mahallesi'nde bulunan evinden çıktı.

Genç çocuk sokakta yürüdüğü sırada karşı yönden gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Bıçaklı saldırıya uğrayan Batuhan Kurt kalbinden bıçaklanırken olayı gerçekleştiren şahıs ise hızla olay yerinden kaçarak kayboldu. Yaralanan genç daha sonrasında annesini arayarak yardım istedi.
Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine intikal eden sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
 

Ümraniye Bıçaklama