Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'nın doğum gününde aşkını ilan etti

TAKİP ET

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı sonunda belgelendi. Aşkı ilk itiraf eden ise Umut Evirgen oldu. Serenay Sarıkaya'nın doğum günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kare paylaşan Umut Evirgen, "Happy birthday bitanem..." notunu düştü.

Reklam
Reklam

Uzun zamandan beri aşk yaşadıkları iddia edilen ancak ilişkilerini her fırsatta yalanlayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkında sonunda itiraf geldi. Ünlü işletmeci Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya’nın doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Umut Evirgen, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Happy birthday bitanem..." notunu düştü.

Her seferinde inkar etmişlerdi

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen hakkında aşk dedikoduları uzun zamandan beri magazin basınında dolaşıyordu. Ancak ikili her seferinde iddiaları yalanlamış ve yakın arkadaş olduklarını söylemişti. Son olarak Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikanos'ta görüntülenen çiftten nihayet aşk itirafı da geldi.

Aşkını ilan etti

Umut Evirgen, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adeta ilanı-ı aşk etti. Her fırsatta arkadaş olduklarını söylediği Serenay Sarıkaya’nın doğum günü nedeniyle sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş bir karelerini paylaşan Umut Evirgen, "Happy birthday bitanem..." notunu düştü. Umut Evirgen, paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmezken, 30 yaşını kutlayan Serenay Sarıkaya’dan ise henüz bir paylaşım gelmedi.