Ünal Metin USA burs veriyor mu sorusu sosyal medyada gündem oldu

TAKİP ET

Ünal Metin USA kimdir? Malatya'da iş insanı olduğunu söyleyen Ünal Metin adlı kişi sosyal medyadan Nazlı isminde bir genç kıza burs vereceğini açıklamıştı. Genç kız bu için iş insanı olduğunu söyleyen kişi ile temasa geçtikten sonra hakarete uğradığını açıkladı. Olay kısa süre içerisinde sosyal medyada trendlere girerken Ünal Metin USA kimdir sorusunun yanıtı da araştırılmaya başlandı. Peki, Ünal Metin gerçekten burs veriyor mu?

Reklam
Reklam

Malatyalı iş insanı olarak tanınan ve sosyal medyada da gençlere burs vereceğini açıklayan Ünal Metin adlı kişi 63 kişiye burs verdiğini söylemişti. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde de benzer bir imkanı 44 öğrenciye sağlayacağını belirten Ünal Metin sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünal Metin isimli iş adamının sosyal medyanın gündemine Taşıyan konu ise Nazlı isimli bir genç kızın bursan yararlanmak için kendisi ile iletişime geçtikten sonra hakarete uğraması oldu. Peki, Ünal Metin USA kimdir? Ünal Metin USA gerçekten burs veriyor mu?

Sosyal medyadan 44 kişiye burs vereceğini duyurdu

Kendini Malatya'da iş insanı olarak tanıtan Ünal Metin isimli bir kişi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçtiğimiz yıl 63 öğrenciye burs verdiğini ve yeni eğitim-öğretim yılında da 44 öğrenciye burs vereceğini söylemişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak burs imkanından faydalanmak isteyenlerin  @unalmetinusa adlı sosyal medya hesabını takip etmesini isteyen Ünal Metin, ardından da öğrencilerin okuduğu bölümü DM ile kendisine iletmesini istedi.

Burs için iletişime geçti hakarete uğradı

Paylaşımın sonrasında Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünde Eğitim alan Nazlı isminde bir genç kız Ünal Metin isimli iş adamı ile Instagram üzerinden iletişime geçti. Ancak genç kız bu alma umudu ile ulaştığı işadamının hakaretlerine uğradı. Genç kız o yazışmaları sosyal medyada paylaşarak Ünal Metin isimli kişiyi ifşa etti.

Ünal Metin Usa gerçekten burs veriyor mu?

Yapılan bu paylaşımın ardından Ünal Metin Usa gerçekten burs veriyor mu sorusu sosyal medyada Gündem oldu. Fakat sosyal medya kullanıcıları bu hesabın sahte olduğunu söz konusu burs imkanının da sadece hesabı takip ettirmek için paylaşıldığını düşünüyor.

İşte o yazışmalar: