Üniversite öğrencisi Aziz Can Belice başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

TAKİP ET

İstanbul'da üniversite öğrencisi Aziz Can Belice evinde başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. 24 yaşındaki üniversite öğrencisinin yanında hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan ortamlar olduğu görülürken evde bulunan not da dikkat çekti. Diğer yandan üniversite öğrencisinin sevgilisine yaklaşık iki hafta kadar önce intihar edebileceğini söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Sarıyer’de Beykent Üniversitesi mimarlık bölümü dördüncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Aziz Can Belice, evinde başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri yaptıkları incelemede üniversite öğrencisinin yanında her hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan ortamlar olduğunu gördü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede de öğrencinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Ayrıca üniversite öğrencisinin yanında bulunan notta ise “kedimi besleyin, iyi bakın üşümesin” yazdığı görüldü.

Kız arkadaşı eve geldi ancak kapı açılmadı

Olay İstanbul Sarıyer’de önceki hafta cuma günü saat 23:00 sularında meydana geldi. Beykent Üniversitesi mimarlık bölümü dördüncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Aziz Can Belice’nin kız arkadaşı Rana Gülümser K., olaydan bir gün önce yaşadıkları rezidansa geldi. Geceyi burada birlikte geçiren çiftten Rana Gülümser K., saat 16:00 sularında sınava gitmek için evden ayrıldı. Sınav sonrası eve geri dönen genç kız sevgilisini Beyoğlu’na gideceğini ve kendisinin de gelmesini istediğini söyledi. Ancak Belice gelmek istemeyince genç kız evden çıkıp yola koyuldu. Bir süre Beyoğlu’nda sevgilisini bekleyen genç kadın gelmemesi üzerine önce aradı ardından da mesaj gönderdi. Telefona ve mesaja cevap verilmeyince eve dönen genç kız kapıyı çaldı ancak yine açan olmadı.

Başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Sevgilisinin kapısına açmaması üzerine durumu polis ekiplerine ihbar eden genç kızı site güvenliğine de bilgi verdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek Çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Eve giren ekipler Salı üniversite öğrencisi gelince salonda koltukta yatar vaziyette başına poşet geçirilmiş halde buldu. Aynı zamanda gencin hemen yanında hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan hortumlar olduğu da görüldü. İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri de yaptıkları incelemede gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Sevgilisine intihar edebileceğini söylemiş

Polis ekipleri olayın ardından inceleme başlatırken ölen gencin kız arkadaşının da ifadesini aldı. Genç kız emniyette verdiği ifadede 24 yaşındaki üniversite öğrencisinin yaklaşık iki hafta önce kendisine intihar edebileceğini söylediğini anlattı. Sevgilisini ciddiye almadığını ve geçiştirdiğini söyleyen genç kız, evde oksijen tüpü gördüğünü ancak sevgilisine sorduğunda cevap alamadığını dile getirdi.

Diğer yandan 24 yaşındaki Aziz Can Belice’nin öldüğü evde masanın üzerinde bulunan not da dikkatlerden kaçmadı. Üniversite öğrencisi genç, Ölmeden önce yazdığı notta kedimi iyi besleyin, iyi bakın üşütmesin ifadelerini kullandı. Olayla ilgili olarak polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.