Ünlü Astrologdan çocuk sahibi olmak isteyenlere uyarı: Şimdi tam zamanı

TAKİP ET

Ünlü astrolog Dinçer Güner, gökyüzünün yeni konumu ve burçlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güneşin itibari ile aslan burcuna geçiş yaptığını söyleyen Dinçer Güner, özellikle çocuk sahibi olmak isteyenlere uyardı. Çünkü bu dönem hamile kalmak için ideal dönem.

Reklam
Reklam

Ünlü astrolog Dinçer Güner, astroloji meraklıları için yeni değerlendirmelerde bulundu. Güneşin 22 Temmuz günü aslan burcuna geçiş yaptığını söyleyen Dinçer Güner, hamile kalmak isteyenler için doğru zamanın şu an olduğunu dile getirdi.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, koronavirüs salgını aylar öncesinden binmesi ile dikkatleri üzerine toplamış ve popüler bir isim haline gelmişti. O günden bu yana yaptığı yorumlarla yakından takip edilen Dinçer Güner, güneşin Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yeni değerlendirmelerini paylaştı. Güneşin Aslan burcundaki yolculuğuna ilişkin detaylı bilgiler veren Dinçer Güner, hamile kalmak isteyenlere de Müjdeli haberi verdi.

GÜNEŞ ASLAN BURCUNDA YOLCULUĞUNA BAŞLADI

Ünlü astrolog Dinçer Güner güneşin temel anlamda yaşamı simgelediğini belirterek Aslan burcunda yolculuğuna başladığını söyledi. Güneş Aslan burcunda iken özellikle liderlik etmek, eğlenmek, çocuklar, hobiler, yatırım araçları, Keyif veren konular, gurur ve gösteriş gibi alanlara odaklan acımızı belirten Dinçer Güner, Genel anlamda eğlenceli ve keyifli bir sürecin başladığını dile getirdi.

Güneşin Aslan burcundaki yolculuğu sırasında kişilerin yaşadığı her anı mutlu ve keyifli kılmak için çaba harcayacağını belirten Dinçer Güner, özellikle hobiler gibi iyi gelen konuların ön planda olacağını dile getirdi. 1 aylık süreç içerisinde yeni hobilere, sahne şovları ya da gösterilere olan ilginin ateşte olabileceğini belirten Dinçer Güner, yönetken özelliklerinde bu dönemde dışa vurumunun daha kolay olacağını ifade etti.

HAMİLE KALMAK İÇİN İDEAL DÖNEM

Güneşin şu anki konumunun çocuklarla ilgili olduğunu da belirten Dinçer Güner, çocuk sahibi olmak çocuklarla ilgilenip hamile kalmak için ideal dönemin başladığını dile getirdi