Ünlü ayakkabı markası şikayet yağmuruna tutuldu

TAKİP ET

Türkiye'de binlerce şubesi bulunan bir ayakkabı markası çıkardığı bir ürünün 4 ay içinde parçalanması sebebiyle şikayet yağmuruna tutuldu. Ayakkabıların fotoğrafını çeken çok sayıda kullanıcı sosyal medyadan da bu görüntüyü paylaştı. Ayakkabıyı kullananlar tüketici mahkemesine şikayette bulunmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Türkiye pazarında son yıllarda giren ve ayakkabıları çok kullanılan bir markanın ortaya çıkan rezaleti şaşkınlık yarattı. Ayakkabı markadan ayakkabı alan vatandaşların şikayetlerini birçok platform üzerinden dile getirdi. Aldıkları ayakkabı 4 ay içerisinde parçalanan vatandaşlar şimdi bu konuyu tüketici mahkemesine taşımaya hazırlanıyor.

Ayakkabı 4 ay içinde paramparça oldu

Ünlü markadan 4 ay önce alınan bir ayakkabının Paramparça olması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ayakkabı firmasına benzer şikayetler bir gün içerisinde adeta yağmur gibi yağdı. Ancak ayakkabı firmasının müşterilerine göre dönüş yapmaması da dikkatlerden kaçmadı. Firma incelemeye gönderilen ayakkabıların geri alınmaması durumunda imha edileceği yönünde mesajlar da gönderiyor.

Sosyal medyada çok konuşuldu

Oldukça pahalı ürünler satan ve sosyal medyada da söz konusu ayakkabı nedeni ile gündeme oturan marka ile ilgili çok sayıda paylaşımı yapıldı. Kısa süre içerisinde Twitter gündeminde #skecherspismanlıktır etiketi üst sıralara yükseldi. Firma nedeniyle Mağdur olan kullanıcılar dava açmaya hazırlanıyor.