Ünlü çift evleri ayırdı! Boşanıyorlar

TAKİP ET

Ünlü yönetmen oyuncu Hamdi Alkan ile eşi Selen Görgüzel boşanmaya karar verdi.Ünlü çift evlerini ayırdı.

Reklam
Reklam

2014 yılında Roma’da dünya evine giren yönetmen oyuncu Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel’den gelen kötü habere göre çift boşanmaya karar verdi. önce verdikleri röportajlarda evliliklerinde sorunlar yaşadıklarını ima eden çifttin ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

YAKIN ARKADAŞLARI DOĞRULADI
Bir süredir  annesinin evinde kalan Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan’ın yanına gitti. Ünlü yönetmen dönünce de eşi Selen Görgüzel ile aralarındaki sorunları çözemeyince Selen Görgüzel’in de evi terk ettiği gelen bilgiler arasında. Ünlü çiftin boşanma aşamasında olduklarını yakın arkadaşları tarafından doğrulanırken boşanma haberleriyle gündeme gelen ikili, 'Önümüzdeki günlerde birlikte açıklama yapacağız' demekle yetindi.

“HAMDİ BANA TAKTI, SAÇMA KAVGALAR YAŞADIK”
Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, aylar önce verdiği röportajda sözleriyle dikkat çekmişti .Aralarının bozuk olduğu sezilmişti.Röportajında “Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaşadık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.”

 

Hamdi Alkan Boşanma Selen Görgüzel