Ünlü kahve zincirinde skandal! Siyahi kadının ismi bardağa bakın nasıl yazıldı

TAKİP ET

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks da yaşanan skandallar bitmek bilmiyor. ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan şubede siyahi kadının yaşadıkları dünya gündemine bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

ABD'nin maryland eyaletinde bulunan Starbucks Şubesi'ne giden bir siyasi kadının yaşadıkları hem ülke gündemini hem de Dünya gündemini çalkaladı. Kahve satın almak için dünyaca ünlü kahve zincirine giden kadın verdiği siparişin ardından yaşadıkları ile sarsıldı. Siyahi kadının bardağında kendi ismi yerine öyle bir şey yazıldı ki sosyal medya bu olayı konuşuyor. Starbucks şişe ise yaşadıklarının ardından özür dilemek için kadına sunduğu teklif ile herkesi şaşırttı.

Siyahi kadının bardağına kendi ismi yerine bakın ne yazdılar

Dünyayı da ünlü kahve zinciri Starbucks Amerika'da bulunan bir şubesinde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Siyahi bir kadın ABD'de bulunan bir Starbucks şubesine giderek kahve satın almak istedi. Ancak kadına verilen kahve bardağında kendi ismi yerine başka bir şeyler yazıldı. Üstelik starbucks'ın Yaşanan bu olay sonrasında özel için yaptığı hareket kabahatinden beter oldu.

ABD'nin maryland eyaletinde bulunan Starbucks Şubesi'ne giden bir siyahi kadın kahve siparişini verdikten sonra bardağını almak için beklemeye başladı. Siparişi hazırlanan kadının bardağında kendi ismi yerine maymun yazılıydı. Bunu gören kadın sosyal medya hesabından yaşadığı ırkçılığı paylaştı.

Özrü kabahatinden beter oldu

Yaşanan skandal olay dünya gündemine otururken sosyal medyada da olayın yayılması sonrasında Starbucks özür dilemek için kadına bir teklifte bulundu.  Mağaza müdürünün talihsiz kadına bedava içecek ve bedava sandviç teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bunun üzerine sosyal medyadan açıklama yapan kadın, "Reddettim... Çünkü bu teklif saygısızca geldi. Bana bunu teklif etmesi saygısızlıktı" dedi.