Ünlü model Ece Su Uçkan taksiyle denize uçtu!

TAKİP ET

Ünlü model Ece Su Uçkan'ın içerisinde bulunduğu bir taksi, Kadıköy'de sürücüsünün kontrolünden çıkarak denize düştü. Taksiden kendi imkanlarıyla çıkan Uçkan, yüzerek kıyıya çıktı.

Reklam
Reklam

Dün akşam saat 22.30 sularında bir taksiye biden ünlü model Ece Su Uçkan, Kadıköy'deki Kalamış Marina'da Ahmet Kaya'nın kullandığı bir taksiye bindi. Marina'ya yoluna giren taksi, seyir halinde ilerlediği sırada bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı ve denize uçtu.


Taksi kısa sürede suyun içine gömülürken ünlü model Ece Su Uçkan ve taksi şoförü Ahmet Kaya, kendi imkanlarıyla aracın içinden çıktılar. Yüzerek kıyıya gelen Uçkan ve taksi sürücüsü canlarını zor kurtardılar. 


Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edilirken kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan taksi sürücüsü ve Uçkan, sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra ifadelerini vermek için üzere polis merkezine gittiler. 


'ÇOK UCUZ KURTULDUK'

Yaşadığı korku dolu anları anlatan ünlü model Ece Su Uçkan, içinde bulunduğu araçla yaklaşık 2,5 metre uçtuklarını ve bir anda kendilerini suyun altında bulduklarını belirterek, kendi imkanlarıyla yüzerek kıyıya ulaştıklarını söyledi.

 

ece su ıçkan kadıköy ticari taksi deniz