Ünlü oyuncu Ali Sürmeli annesinin intiharını anlattı

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi, Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz gibi daha birçok dizinin Usta isimlerinden olan Ali Sürmeli'nin annesi Eylül ayında intihar etmişti. Annesinin İntiharı sonrasında sessizliğe bürünen oyuncu ilk kez konuştu. Ali Sürmeli'nin açıklamaları duyanları gözyaşlarına boğdu.

Reklam
Reklam

Türk televizyon tarihinin akıllara kazınan yapımlarından olan Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza dayı karakteri ile Unutulmaz isimler arasına giren oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi Eylül ayında intihar etmişti. Annesi Akçe Sürmeli’yi kaybettikten sonra sessizliğe bürünen oyuncu ilk defa konuştu.

İzmit'te intihar etmişti

Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli, Bakıcısı ile birlikte yaşadığı İzmit'in Derince ilçesindeki evinde Eylül ayında intihar ederek hayatına son vermiştir. Annesinin İntiharı sonrasında Ali Sürmeli derin bir sessizliğe bürünmüştü. Kardeşi Çetin Sürmeli ise annesinin uzun süreden beri kolon kanseri tedavisi gördüğünü belirterek ameliyat sonrası Acılarına dayanamadığını ifade etmişti.

Ali Sürmeli ilk kez konuştu

Annesinin ölümü sonrasında sessizliğe bürünen ünlü oyuncu Ali Sürmeli ise olayla ilgili ilk kez konuştu. Anne acısı yaşayan Ali Sürmeli şu ifadeleri kullandı;

"Annem müthiş bir oyuncuydu. Ben de anneme benziyormuşum. Annem sahneye hiç çıkmadı, hayatta oynardı. Bir gün dayanamayarak anneme 'bana Oscar verirlerse sana getireceğim' demiştim. Ölene kadar da bu annemin aklına geldi. Annem oyunculuğundan kendi bıkıp usandı ve intihar etti. Benim sonum öyle olmasın diye o yaptı herhalde".