Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan, akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Billur Kalkavan'ın ölüm sebebini sevgilisi Buğra Bahadırlı açıkladı.

Reklam
Reklam

Akciğer kanseri sebebiyle yaklaşık 6 aydan bu yana tedavi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Billur Kalkavan 59 yaşında hayatını kaybetti. Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı acı haber sonrası açıklamalarda bulundu.

Kemoterapi nedeniyle mantar türedi

Birçok dizi ve filmde rol alan aynı zamanda sunuculuk yapan Billur Kalkavan, yaklaşık 6 aydan bu yana akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Billur Kalkavan, tedavisinin iyi gittiğini söylemiş ve neşeli halleriyle dikkat çekmişti. Ünlü oyuncudan bu sabah saatlerinde kötü haber geldi.

Enfeksiyon nedeniyle bağışıklık sistemi çöktü

Billur Kalkavan sevgilisi Buğra Bahadırlı Sabah saatlerinde hayatını kaybeden ünlü Sunucunun ölüm sebebi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan’ın kanser tedavisinin iyi gittiğini ancak kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türü verdiğini belirten Bahadırlı, o mantarının sebep olduğu enfeksiyon nedeniyle Bağışıklık sisteminin çöktüğünü söyledi. Son bir haftadır Billur Kalkavan’ın durumunun kötüleştiğini ve iki gün önce de yoğun bakıma alındığını söyleyen Bahadırlı, bu sabah 3.45’te kalbinin durduğunu dile getirdi.